Ledikant 180x220

Bij Morgana vindt u een ruime collectie ledikanten die besteld kunnen worden op de maat 180x220. Morgana biedt ledikanten in verschillende stijlen. Ledikanten met de maat 180x220 zijn verkrijgbaar in de volgende varianten:
 

Gestoffeerde ledikanten

 
Wilt u een warme sfeer creeren in uw slaapkamer? Morgana heeft verschillende gestoffeerde ledikanten in de maat 180x220. Deze ledikanten zijn uitvoerbaar met verschillende hoofdborden, poten en bekledingstoffen. Klik hier voor gestoffeerde ledikanten.
 

Gelakte ledikanten

 
Wilt u een modern uitziende slaapkamer? Een groot aantal ledikanten met de maat 180x220 zijn verkrijgbaar in een lakkleur. Deze ledikanten zijn uitvoerbaar met verschillende hoofdborden. Ook is er de mogelijkheid deze ledikanten te bestellen met comforthoogte zodat u gemakkelijk in en uit kunt stappen. Klik hier voor gelakte ledikanten.
 

Ledikanten met een houtlook

 
Wilt u een natuurlijke sfeer in uw slaapkamer creeren? Morgana heeft ook een ruim assortiment ledikanten in de maat 180x220 die met een houtlook verkrijgbaar zijn. Ook deze ledikanten kunt u geheel naar eigen smaak aanpassen. Klik hier voor ledikanten met een houtlook.
Nieuwsbrief