Ledikant bed

Kies jou persoonlijke ledikant bed in jouw stijl! Morgana biedt een ruime keuze in ledikant bedden in verschillende stijlen. Neem een kijkje in één van onze showrooms en laat je inspireren in de verschillende stijlen die Morgana te bieden heeft. 
 
Kies jouw persoonlijke stijl met een ledikant bed: Het pure van Nairobi, de moderne en strakke uitstraling van New York, De warme tinten en luxueuze uitstraling van Wenen of felle oosterse kleuren van Casablanca. Laat je inspireren in onze stijlkamers die uk kunt vinden in onze showrooms. 
 

Gestoffeerd ledikant bed

 
Een ledikant bed bij Morgana is ook verkrijgbaar in een gestoffeerde uitvoering. Als u de look van een boxspring wil hebben maar de ondersteuning van een latenbodem i.p.v. een boxspring nodig heeft is het gestoffeerde ledikant voor u de ideale optie.
 

Comforthoogte

 
Ledikant bedden zijn vaak uitvoerbaar op comforthoogte. Comforthoogte vergemakkelijkt de in en uitstap van een ledikant bed. Op onze catalogus is te zien welke ledikant bedden wel en niet uitvoerbaar zijn met deze optie.
 

Uitrolbare ledikant bedden

 
Naast ledikant bedden op comforthoogte zijn er ook 2 persoons ledikanten verkrijgbaar in een uitrolbare uitvoering. Met een uitrolbaar ledikant bed kunt u bijvoorbeeld makkelijker uw bed opmaken. Ook voor mensen met bijvoorbeeld huisstofmijt allergie is een uitrolbaar ledikant bed ideaal omdat je makkelijk kunt stofzuigen wanneer het ledikant bed uitgerold staat.
 

Stijlwijzer en catalogus

 
Klik hier om de stijlwijzer te bekijken en te bepalen welke stijl/ ledikanten bij jou past.
 
Klik hier om naar de catalogus te gaan om zo de uitstraling van uw ledikant bed te bepalen.
 
Klik op de stijlwijzer hiernaast om te kijken welke stijl/ ledikanten bij jou passen.
 
Klik hier om alle ledikanten te bekijken in onze catalogus 
Nieuwsbrief