Luxe matras

Bij Morgana kunt u een groot assortiment luxe matrassen vinden. Een luxe matras moet u ’s nachts ondersteunen en goed uit laten rusten van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lengte en gewicht ziet een luxe matras er voor iedereen anders uit. Bij Morgana gaan we op zoek naar de luxe matras die het beste bij u past.
 
Bij het aanschaffen van een luxe matras houden wij bij Morgana rekening met drie factoren:
 

Ondersteuning

 
Een luxe matras moet lekker liggen maar het allerbelangrijkste is dat hij goed ondersteunt. U lichaam moet goed ondersteunt worden om uit te rusten van de activiteiten gedurende de dag. Bij Morgana meten we door middel van de slaaptest de ondersteuning die uw lichaam vraagt van een luxe matras en u voelt direct het verschil tussen een matras afgestemd op uw lichaamsprofiel en een standaard matras die u overal kunt kopen.
 

Comfort

 
Naast een goede ondersteuning die essentieel is voor een gezonde nachtrust moet uw matras natuurlijk ook lekker liggen. Bij Morgana zullen we samen met u verschillende luxe matrassen testen om zo tot het gewenste comfortniveau te komen.
 
 

Investering

 
Bij Morgana zijn wij altijd op zoek naar de voor u unieke persoonlijke oplossing. Een slaapoplossing is alleen maar uniek wanneer deze binnen uw budget past. De slaapadviseurs bij Morgana zullen u op een transparante manier laten zien wat de mogelijkheden hierin zijn.
 

Slaaptestvideo

 
Zoals u zult merken is het kiezen van een luxe matras niet eenvoudig. Wij raden u altijd aan om voor het aanschaffen van een luxe matras de slaaptest te doen. Klik hier om de slaaptestvideo te bekijken of maak gelijk een afspraak met één van onze vestgingen.
Nieuwsbrief