Matras

Goed en gezond slapen op een matras begint bij Morgana met onze unieke en objectieve slaaptest. Nadat uw lichaamsprofiel is opgemeten, geven wij u een volledige analyse van uw slaaphouding en de daarbij behorende drukpunten. Hierna vertalen we deze analyse op transparante wijze met u door naar een unieke, voor u lichaam geproduceerde bodem en Matras. Want alleen als we de juiste bodem (uniek afgesteld op uw persoonlijke lichaamsdrukpunten) combineren met het juiste matras, ervaart u een gezonde nachtrust en wordt u elke ochtend volledig uitgerust wakker.
 

Uitgebreide collectie

 
Morgana biedt een ruime collectie matrassen die afgestemd zijn op het type bedbodem die u heeft. Morgana heeft de pocketveermatras in verschillende comfortniveaus, ondersteuningsniveaus en prijsniveaus. Morgana heeft ook latexmatrassen in de collectie. latexmatrassen bestaan weer uit synthetische latex, natuurlatex of talalay-latex. Morgana biedt ook drukverlagende matrassen aan in de collectie.
 
Kijk snel op onze assortimentspagina's naar onze matras collectie of maak een afspraak in een van onze winkels voor de unieke slaaptest. Daarnaast kunt u kijken op onze online catalogus om zo ons hele assortiment te kunnen bekijken.
 
 
Daarnaast kunt u kijken op onze online catalogus om zo ons hele assortiment te kunnen bekijken.
Nieuwsbrief