Matras advies

Een goed matras advies is essentieel omdat een goed matras u ’s nachts moet laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte is een matras advies op maat dus geen overbodige luxe. Bij Morgana gaan wij samen met u op zoek naar de voor u beste matrassen. Een matras advies wordt gemaakt na een grondige inventarisatie van uw bestaande bedsysteem en eventuele huidige lichamelijke klachten.
 
Bij een matras advies houden wij rekening met een drietal belangrijke factoren:
 

Ondersteuning

 
De basis van een matras advies is het doen van de slaaptest. Door middel van een slaaptest wordt de mate van ondersteuning bepaald die door uw lichaam verlangd wordt van de matrassen. Tijdens de Slaap-DNA test wordt uw lichaamsprofiel opgemeten en u voelt direct het verschil tussen een matras afgestemd op uw lichaamsprofiel en een standaard matras die u overal kunt aanschaffen. Met matrassen die u goed ondersteunt zult u ’s nachts veel beter uitrusten van uw activiteiten gedurende de dag.
 

Comfort

 
Bij een matras advies houden wij niet alleen rekening met ondersteuning maar ook met comfort. Naast een goede ondersteuning die essentieel is voor een goede nachtrust wilt u natuurlijk ook lekker liggen op uw nieuwe matrassen. Om uw een goed matras advies te geven zullen wij samen met u verschillende matrassen testen om zo tot het gewenste comfortniveau te komen.   
 

Investering

 
Een persoonlijk matras advies is alleen maar persoonlijk wanneer het advies binnen uw budget valt. Een matras advies is niet iets wat u iedere dag krijgt. Onze slaapadviseurs zullen u op een transparante manier laten zien wat hierin de mogelijkheden zijn.
 
Natuurlijk krijgt u 365 dagen lang nachtrustgarantie bij een matras advies. Van nieuwe matrassen wilt u natuurlijk niet wakker liggen.
 

Slaaptest video

 
U ziet dat het kiezen van goede matrassen niet eenvoudig is. Bent u benieuwd wat een matras advies op maat voor u betekend? Klik hier om naar de slaaptest video te gaan maar u kunt ook gelijk een afspraak maken bij één van de vestigingen.
 
 
 
 
Nieuwsbrief