Matras artrose

En alweer heb je een doorwaakte nacht achter de rug, doordat je last hebt van artrose. Bewegen is pijnlijk en vermijd je dus liever. 's Ochtends wordt je wakker met stijve ledematen. Vermoeid en lusteloos sta je op van je matras. Dat is geen prettig begin van de dag!
 
Er zijn veel meer mensen zoals jij, die slecht kunnen slapen op hun matras. Aan een slechte nachtrust doordat je last hebt van artrose is gelukkig wat te doen.
 

Slaaptest

 
Doe de slaaptest van Morgana! Nadat je deze 8 minuten durende test hebt gedaan, weet je precies welke matras het beste bij je past. En hoe je dus beter kunt slapen als je last hebt van artrose! Reserveer de slaaptest online, neem contact op voor een afspraak bij een Morgana-vestiging in de buurt, of breng meteen een bezoek aan een van onze winkels.
 

Een matras voor jou en je lichaam

 
Onze slaapadviseurs adviseren je welk matras het beste is voor jou lichaam. Zo weet je zeker dat jouw matras de juiste ondersteuning en ontspanning biedt, en ga je de gevolgen van artrose tegen.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Petra Hartog
Leeftijd: 58 jaar
Klachten: Nekhernia en rugklachten
Oplossing: P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief