matras fibromyalgie

Vannacht kwam je nauwelijks aan slapen toe. Je hebt last van fibromyalgie, wat betekent dat je chronische pijnen hebt, verspreid over heel je lichaam. En als je ’s ochtends wakker wordt, voelen je spieren stijf aan. Met een vermoeid en futloos gevoel kom je overeind op je matras. Dat wordt een lange dag...
 
Je bent niet de enige die zijn draai niet kan vinden op zijn matras. Er zijn veel meer mensen zoals jij! Is er een manier om beter te slapen als je last hebt van fibromyalgie?
 

Slaaptest

 
Doe de slaaptest. Met deze test, die maar 8 minuten duurt, weet je op welk matras je beter kunt slapen als je last hebt van fibromyalgie. Boek hem online, bel voor een afspraak met een Morgana-winkel bij jou in de buurt of loop binnen bij een van onze winkels.
 

Een matras voor jou en je lichaam

 
Het advies van onze slaapadviseurs is afgestemd op jouw lichaam. Op een matras dat de juiste ondersteuning en comfort biedt en binnen je budget past, kun je voortaan beter slapen met fibromyalgie.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Nieuwsbrief