Matras hernia

En alweer heb je vannacht slecht geslapen. Je hebt last van een hernia, dielage rugpijn veroorzaakt. Daarnaast heb je lumbale pijnen in rug en nek en wervelslijtage. Chagrijnig en futloos kom je van je matras. Een slecht begin van de dag...
 
Je bent niet de enige die geen oog dicht doet op zijn matras. Gelukkig bestaat er tegen een slechte nachtrust door een hernia een remedie.
 

Slaaptest

 
Doe de Morgana slaaptest! Tijdens deze test van maar 8 minuten, ervaar je op welk matras je beter kunt slapen als je last hebt van een hernia. Boek de slaaptest online, maak telefonisch een afspraak bij een van onze vestigingen of bezoek meteen een Morgana winkel in de buurt.
 

Een matras voor jou en je lichaam

 
Onze slaapadviseurs laten je zien welk matras het best is afgestemd op jouw lichaam. Zo weet je zeker dat jouw matras de gevolgen van hernia tegengaat, en de juiste ondersteuning en comfort biedt.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam:  Bob Mosheuvel 
Leeftijd: 67 jaar
Klachten: Schouderklachten
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief