Matras nekklachten

De afgelopen nacht heb je weer geen oog dicht gedaan. Je hebt last van nekklachten, waardoor je hevige pijn hebt in je nek, met uitstraling naar andere lichaamsdelen. Daardoor gaat slapen moeilijk. Met een vermoeid en futloos gevoel sta je 's ochtends op van je matras.
 
Zoals jij zijn er meer: mensen die door nekklachten de slaap niet kunnen vatten op hun matras. Is het mogelijk om beter te slapen als je nekklachten hebt?
 

Slaaptest

 
Begin met de slaaptest! Deze 8 minuten durende test maakt duidelijk op welk matras je beter kunt slapen als je last hebt van nekklachten. Reserveer hem online, bel met een Morgana-winkel in de buurt voor een afspraak of ga meteen even langs bij een van onze winkels.
 

Een matras voor jou en je lichaam

 
Het advies dat je van onze slaapadviseurs krijgt, is afgestemd op jouw lichaam. Voortaan slaap je met nekklachten beter, door een matras dat de juiste ondersteuning en comfort biedt.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Bert Veltman
Leeftijd: 63 jaar
Klachten: Geen
Oplossing: Pocketveermatras 750
Ervaring: Lees verder
Naam: Ron Esbeukman
Leeftijd: 54 jaar
Klachten: Geen
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief