Matras reuma

Vannacht heb je geen oog dicht gedaan. Je hebt last van reuma, waardoor je langdurige pijnen hebt en stijfheid van de gewrichten. Ook heb je last van zwellingen, tintelingen en roodheid.
 
Bij het ontwaken voel je je door deze klachten niet fit. Als je 's ochtends opstaat van je matras, voel je je duf en moe.
Er zijn veel meer mensen die niet goed slapen op hun matras. Gelukkig is beter slapen ook mogelijk als je last hebt van reuma!
 

Slaaptest

 
De  eerste stap naar een goede nachtrust is de slaaptest van Morgana. Als je deze test doet, kom je er binnen 8 minuten achter welk matras voor een goede nachtrust zorgt. Ook als je last hebt van reuma. Loop gewoon eens een van onze winkels binnen, of maak telefonisch of online een afspraak.
 

Een matras voor jou en je lichaam

 
Bij reuma is het van belang dat je goed slaapt. Met het unieke meetsysteem van Morgana meten wij jouw persoonlijke lichaamsprofiel. Zo kunnen we bepalen welk matras de beste ondersteuning biedt bij reuma.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Merel van der Weiden
Leeftijd: 52
Klachten: Multiple Sclerose (MS)
Oplossing: Ergosleep elektrisch verstelbare BS4 boxspring met pocket-550 matras
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief