Matras rugklachten

Vannacht heb je alweer een doorwaakte nacht gehad. Dat komt doordat je rugklachten hebt. Dit kunnen diverse symptomen zijn, waarbij pijn in de rug op de voorgrond staat. Deze pijn straalt soms uit naar andere lichaamsdelen. En als je ’s ochtends wakker wordt, heb je dus geen uitgeslapen gevoel. Vermoeid en futloos begin je aan een nieuwe dag.
 
Je bent zeker niet de enige met rugklachten die niet goed slaapt. Toch is goed slapen op je matras ook mogelijk als je rugklachten hebt!
 

Slaaptest

 
Doe de slaaptest. Tijdens deze test van Morgana kom je er snel achter welk matras het beste bij jouw rug past. De test duurt maar 8 minuten, maar je bent de komende 10 jaar zeker van een goed matras, dat is afgestemd op jouw rugklachten.
 

Een matras voor jou en je lichaam

 
Maak hier een vrijblijvende afspraak met een van onze slaapadviseurs voor het doen van de slaaptest of loop eens binnen bij een van onze vestigingen. En ontdek welk matras het beste bij jouw lichaam past! 
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Nieuwsbrief