Matras scoliose

Vannacht had je alweer een gebroken nacht. Je hebt last van scoliose, wat betekent dat je een afwijkende kromming hebt van de wervelkolom, meestal in een S-vorm. Door scoliose ontstaat er een bolling in de rug en lig je niet lekker op je matras. Als je ’s ochtends wakker wordt, ben je dus niet uitgerust.
 
Er zijn veel meer mensen die niet lekker slapen op hun matras. Kun je beter slapen als je last hebt van scoliose?
 

Slaaptest

 
Doe de slaaptest en kom er achter welk matras het beste bij jouw lichaam past als je last hebt van scoliose. De test duurt maar 8 minuten, en daarna slaap je 10 jaar op een perfecte matras, ook als je scoliose hebt. Reserveer de slaaptest hier, maak een afspraak met een Morgana-winkel of bezoek meteen een van onze vestigingen.
 

Een matras voor jou en je lichaam

 
Onze slaapadviseurs adviseren je over een matras dat is afgestemd op jouw lichaam, met de juiste ondersteuning en comfort. Zodat je in het vervolg beter kunt slapen met scoliose.
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Marja van Egmond
Leeftijd: 59 jaar
Klachten: whiplash, artrose, fibromyalgie, scoliose, osteoporose en een beginnende hernia
Oplossing: Ergosleep P4
Leeftijd: 59 jaar
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief