Morgana zekerheden

Een goed bed moet u ’s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Omdat iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, lengte en gewicht is een goed bed voor iedereen anders. Wij zijn er van overtuigd dat een slaapsysteem afgesteld op uw wensen en behoeften ook echt goed is. Maar wat als u een slaapsysteem aanschaft wat niet naar uw zin is? Daar hebben we de Morgana zekerheden voor. De zekerheden bieden een nachtrustgarantie waardoor u niet meer wakker hoeft te liggen van uw nieuwe bed. De drie zekerheden bij Morgana zijn:
 

1. Test hier jouw slaap-DNA

 
Omdat iedereen uniek is zou iedereen een bed moeten hebben dat zich aanpast naar zijn lichaamsprofiel. Bij Morgana hebben we de slaaptest. Tijdens de slaaptest wordt uw lichaamsprofiel gemeten en direct wordt in kaart gebracht welk ondersteuningsniveau en comfortniveau uw lichaam verlangt van het slaapsysteem. De computer meet dus uw lichaamsprofiel en u voelt direct het verschil tussen een slaapsysteem afgesteld op uw lichaamsprofiel en een standaard slaapsysteem. Omdat wij bij Morgana overtuigd zijn van ons meetsysteem geven wij bij het doen van der slaaptest een nachtrustgarantie. Klik hier voor de gratis slaaptest!
 

2. Een vertrouwd adres

 
Het is belangrijk goed begeleid te worden door een deskundig slaapadviseur bij de keuze van een goed slaapsysteem. Een investering in 10 jaar goed en gezond slapen is niet iets wat u iedere dag doet. Wij hebben aan een aantal van onze klanten gevraagd hun mening te geven over het slaapsysteem wat zij gekocht hebben. Hier kunt u lezen hoe een slaapsysteem op maat afgestemd op lichaamsprofiel nu bevalt. Daarnaast kunt u globale reviews lezen van onze klanten. Lees de klantervaringen en reviews en u zult merken dat klanten goed en gezond laten slapen ons grootste doel is en dat nachtrustgarantie vanzelfsprekend is bij Morgana.
 

3. Slaapgarantie

 
Wij staan achter ons advies dat mede door het objectieve meetsysteem tot stand komt. Gelukkig hebben we al honderden reviews waarin klanten hun tevredenheid laten blijken over het slaapsysteem wat zij aangeschaft hebben. Nachtrustgarantie is wat iedere klant ervaart. Daarom geven wij ook nachtrustgarantie op onze producten. Als u niet tevreden bent over uw slaapsysteem gaan wij samen kijken welke andere slaapoplossing u nodig heeft. Om aanspraak te maken op uw slaapgarantie moet u wel uw aangekochte slaapsyteem registreren. Klik hier om uw slaapsysteem te registreren.
 
 
Klik hier voor de algemene voorwaarden van 90 dagen Slaapgarantie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nieuwsbrief