Bedden in Wierden

 
 
Kom dan naar Oldenzaal en laat u adviseren welke bedden voor u geschikt zijn. Uw lichaam moet ’s nachts kunnen herstellen van de activiteiten gedurende de dag en hierbij helpen bedden aangepast op uw lichaamsprofiel goed! Goede bedden zien er voor iedereen anders uit omdat iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsprofiel, lengte en gewicht.
 
Een drietal belangrijke factoren bepalen welke bedden voor u geschikt zijn:
 

Ondersteuning

 
  • Door middel van de slaaptest meten wij uw lichaamsprofiel en u voelt direct het verschil tussen bedden die hierop afgestemd zijn of standaard bedden die u overal kunt kopen.
 

Comfort

 
  • Tijdens de slaaptest wordt de mate van comfort gemeten die uw lichaam nodig heeft van de bedden die in aanmerking komen.
 
 

Investering

 
  • Bedden afgestemd op uw budget is waar Morgana voor staat! Onze adviseurs zullen op een transparante manier laten zien wat hierin de beste oplossing voor u is!
 
Regio: Wierden
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Tanja van Krimpen
Leeftijd: 49 jaar
Klachten: Pijnlijke heupen en zere knieën
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Naam: Mieke Rooijmans
Leeftijd: 46 jaar
Klachten: Scoliose
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief