Comfortbedden in Wierden

Comfort, verstelbare bedden, seniorenledikanten, comforthoogte, in en uitstaphoogte…. Het zijn allemaal termen die misschien voor u van toepassing zijn. Of we het willen of niet, u wordt een dagje ouder. De eventuele problemen die daar bij komen kijken heeft u liever al helemaal niet, maar ze zijn onvermijdelijk. Ook in de morgen bij het opstaan zijn er wat pijntjes of gewrichten die niet helemaal mee willen werken. U zou kunnen denken dat hier niks aan te doen is. Toch wel want bij Morgana Oldenzaal hebben wij producten die de nacht en ochtend veraangenamen.

 

Goed en gezond slapen

Een slaapsysteem dat goed ondersteunt en ook nog eens comfort geeft is iets dat u nodig heeft. De nacht bepaalt uw dag en dat kan zowel positief als negatief zijn. Daarom is een goed slaapsysteem van essentieel belang om vitaal op te kunnen staan. Morgana  kan u helpen om een gezonde en goede nachtrust te realiseren.

 
Bij Morgana is het onze missie om u een goede en gezonde nachtrust te geven. Gezond slapen en slaapcomfort staan altijd centraal in de zoektocht naar de voor u unieke oplossing bij Morgana. Wilt u uitgerust wakker worden? Een beter humeur? Het behoord allemaal tot de mogelijkheden. Gezond slapen is essentieel om deze onderdelen te realiseren. Goed en gezond slapen begint bij een slaapsysteem dat compleet afgestemd is op uw wensen en behoeften. Wilt een bed op comforthoogte voor een makkelijke in- en uitstap? Een uitrolbaar bed om zo makkelijk uw bed op te kunnen maken? Of wilt u elektrische verstelbaarheid om heerlijk te kunnen zitten in bed? Het is allemaal mogelijk bij Morgana. Wij hebben bijvoorbeeld speciale ledikanten die een verhoogde en daardoor vergemakkelijke in- en uitstap hebben. Morgana is de specialist in de regio Wierden Om gezond te kunnen slapen komen bij Morgana Oldenzaal de volgende onderdelen aan de orde:
 

 

Ondersteuning

Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning bepaald die door uw lichaam verlangd wordt. Het Slaap DNA wordt digitaal opgemeten en u voelt direct het verschil tussen een bed gebouwd op uw unieke lichaamsprofiel en een standaard oplossing die overal wordt aangeboden. Met een goed ondersteunde wervelkolom zult u 's nachts veel beter herstellen en uitrusten van de activiteiten gedurende de dag. Gezond slapen begint met een slaaptest bij Morgana.

Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Tanja van Krimpen
Leeftijd: 49 jaar
Klachten: Pijnlijke heupen en zere knieën
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Naam: Jan Bel
Leeftijd: 51 jaar
Klachten: Nek- en schouderklachten
Oplossing: Ergosleep P1 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
 

 

Nieuwsbrief