Morgana Dekbedden

Een goed dekbed is een essentieel onderdeel om comfortabel te kunnen slapen. Een dekbed ventileert een geeft de juiste hoeveelheid warmte of juist verkoeling en dit komt een gezonde nachtrust ten goede.
 
Bij slapen draait alles om comfort. Een dekbed is een essentieel onderdeel om comfortabel te kunnen slapen. Je kan nog zo'n goed bed hebben maar als je het te koud of juist te warm hebt, wordt je 's nachts toch vaak wakker en dit komt een gezonde nachtrust niet ten goede.
 
Iedereen is uniek en je dekbed moet dat dus ook zijn. Aan de hand van de volgende onderdelen bepalen wij samen met jouw welk dekbed het beste bij je past.
 
  • Vullingen van dekbedden bestaan uit dons, wol of synthetisch materiaal. Samen met een slaapspecialist kunt u bepalen welke materialen het meest geschikt zijn.
  • Welke tijk is het beste geschikt? De tijk is een belangrijk onderdeel van het comfort wat een dekbed biedt. Hoe hoge bijvoorbeeld de drapeerbaarheid hoe hoge het comfort.
 
  • Enkele dekbedden uit het assortiment bij Morgana kunnen op maat gemaakt worden. Een partner die koude voeten heeft? Een partner die het altijd te warm heeft? Bij partnerdekbedden kunnen wij de vulling aanpassen zodat precies zoals jij wenst.
 
Graag bieden wij onze klanten onverdeelde, persoonlijke service. Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs voldoende tijd voor u hebben, raden wij u aan een afspraak online te maken.
Een selectie van onze dekbedden
Klik hier voor meer dekbedden

Nieuwsbrief