De ondersteuning van een hoofdkussen is van essentieel belang voor een goede en gezonde nachtrust.  Vaak gaat de aandacht bij het aanschaffen van een nieuw slaapsysteem naar de matras, maar zowel de bedbodem als uw hoofdkussen zijn zeker net zo belangrijk. Voor het maximale resultaat dient er veel aandacht geschonken te worden aan het hoofdkussen. Een hoofdkussen is geen bijzaak maar letterlijk een hoofdzaak. 
 
Door middel van drie factoren gaan wij op zoek naar het voor u geschikte hoofdkussen:
 
  • Bent u een zij, rug of buikslaper? Voor al deze slaaphoudingen zijn verschillende hoofdkussens.
 
  • De nekwervel moet in het verlengde liggen van de rugwervel. Daarom moet het hoofdkussen de juiste hoogte hebben.
  • Door de juiste hoogte krijgt u een perfecte ondersteuning in de nek.
 
  • De Morgana collectie is onderverdeeld in souplesse, support en drukverlagend. Iedere categorie heeft zijn specifieke eigenschappen.
  • Bij het kiezen van een hoofdkussen wordt een grondige inventarisatie gemaakt van uw slaaphouding, eventuele nekklachten en allergieën.
 
Om te weten welk hoofdkussen uw nachtrust gaat stimuleren is een bezoek aan de winkel de beste optie. Samen met één van onze slaapadviseurs zullen we op zoek gaan naar het voor u meest geschikte hoofdkussen. Graag bieden wij onze klanten een onverdeelde, persoonlijke service.
 
Om er zeker van te zijn dat onze adviseurs voldoende tijd voor u hebben, raden wij u aan een afspraak online te maken. Klik hier om onze collectie hoofdkussens online te kunnen bekijken.
Een selectie van onze hoofdkussens
Klik hier voor meer hoofdkussens

Nieuwsbrief