Morgana Kasten

Morgana hecht veel waarde aan innovatie en reikt je de hand met aansprekende, richtinggevende stijlen en biedt je volop de ruimte hiermee te spelen. Hierbij kunt je rekenen op professioneel en persoonlijk advies. Zo ook met (bij)passende kastruimten. Geen enkele slaapkamer is dezelfde en bij het maken van keuzes voor geschikte kasten lopen wensen uiteen. Morgana biedt daarom ook maatwerk om de beste oplossing in jouw kamer te intregeren. 

Morgana heeft een breed assortiment slaapkamerkasten. Wens je Klassiek, tijdloos of modern met oog voor detail, wij hebben het. Wordt het een kleding-, wand-, schuif-, laden-, inbouw- of aanbouwkast, onze collectie kasten voldoet aan de wensen voor een effectieve en inspirerende ruimteoplossing.
 

Op ware grootte

In onze winkels kunnen wij de gewenste kastoplossing voor jou intekenen met onze unieke kastemodule. De uitkomsten tonen wij op ware grootte waardoor jij een goed beeld krijgt van jouw toekomstige kast. Wil je het net even anders? Wij passen het direct aan.
 

Details 

Het interieur van uw kast bepaalt in grote mate de mogelijkheid om uw spullen op te bergen. Voorbeelden hiervan zijn ladenmodules, schoenenrekken, garderobeliften, broekhouders en stropdassenhouders. Uiteraard wordt het complete interieur volledig op maat in uw kast geplaatst. Daarnaast kunt u ook het front van uw kast volledig naar eigen smaak aanpassen zodat de kast een parel wordt in uw slaapkamer.
 

Investering

Een maatwerkoplossing is alleen maar maatwerk wanneer dit ook in uw budget past. Investeren in maatwerk is niet iets wat u iedere dag doet. Onze adviseurs zullen u op een transparante wijze laten zien welke oplossing bij u past.
 
 
 
 
Maak alvast een afspraak zodat je verzekerd bent van alle tijd en aandacht om met professioneel advies de ideale kast samen te stellen.

Nieuwsbrief