Morgana matrassen

Een goede matras moet u zowel fysiek als mentaal laten herstellen van de inspanningen tijdens de dag. Uitgerust wakker worden zorgt ervoor dat u beter zult presteren en minder last zult hebben van lichamelijke klachten. Omdat iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte ziet de beste matras er voor iedereen anders uit. Na een grondige inventarisatie van uw bestaande slaapsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we mede door het doen van de slaaptest op zoek naar de voor u unieke oplossing.
 
Bij het kiezen van een goed matras houden wij rekening met een drietal belangrijke factoren:
 
  • Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die uw lichaam verlangt van een goede matras.
  • Tijdens de slaaptest wordt uw lichaamsprofiel gemeten en u zult direct het verschil voelen tussen een matras afgestemd op lichaamsprofiel en een standaard matras die u overal kunt kopen.
  • Door een natuurlijke S-curve die goed ondersteunt wordt zult u beter uitrusten van de activiteiten gedurende de dag en hoeven uw spieren zich niet in te spannen om een verkeerde slaaphouding te corrigeren.
 
  • Naast ondersteuning van de matras is het ook belangrijk dat u natuurlijk lekker ligt op uw nieuwe matras. Tijdens de slaaptest wordt ook de mate van comfort gemeten die uw lichaam verlangt van een nieuwe matras.
  • Wij zullen uw matras afstemmen op uw bestaande of nieuwe bedbodem voor een optimaal ondersteuningsniveau.
  • Samen met u zullen wij deze matrassen testen om zo tot het gewenste comfortniveau te komen.
 
  • Wij willen u een persoonlijke oplossing bieden. Deze oplossing is alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt. Wij zullen u op een transparantie manier laten zien wat de mogelijkheden hierin zijn.
  • Natuurlijk wil u niet wakker liggen van uw nieuwe matras. Daarom krijgt u bij Morgana 90 dagen nachtrustgarantie op uw nieuwe matrassen.
 
Meer informatie
Meer informatie over de Slaaptest
Een selectie van onze matrassen
Klik hier voor meer matrassen

Nieuwsbrief