Samenwerkingen


Een goede nachtrust is soms van meer factoren afhankelijk dan het juiste bed. Daarom gaan wij samenwerkingen aan met partijen die net als wij voor het belang van gezond slapen staan. Zo zorgen we er gezamenlijk voor dat onze klanten voortaan fit en uitgerust wakker worden.

Fysiotherapeuten
Een Morgana bed kan helpen om bijvoorbeeld rugklachten, nekklachten, schouderklachten of reumatische klachten te verlichten. Daarnaast is het natuurlijk van belang om ook de oorzaak aan te pakken, samen met een gespecialiseerd therapeut. Daarom werkt Morgana samen met diverse fysiotherapiepraktijken, waarbij we onze klanten over en weer helpen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis Morgana hoofdkussen uitleenservice bij de fysiotherapeut en het verstrekken van informatie over en weer.

Fysiotherapiepraktijken waar wij momenteel  samenwerken zijn de volgende:
‐        Fysio Ulft,  Debbeshoek 9-A 7071XK Ulft (Morgana Doetinchem)
‐        Giropraktor Romijn, Doevelskerc 12, 3332 RB Zwijndrecht (Morgana HIA)
‐        Richard Groeneveld Voeding- en Vitamineadvies, Slagveld 70, 3332 BN Zwijndrecht (Morgana HIA)
‐        Fysiotherapie Soestdijk, Koninginnelaan 37-A, 3762 DA Soest (Morgana Utrecht) 
‐        De Hoofdfysio midden-Nederland, Kerkewijk 92, 3904 JG Veenendaal (Morgana Veenendaal)
-        Paramedisch centrum Rembrandt, Kerkewijk 92, 3904 JG Veenendaal (Morgana Veenendaal)
-        
Advies & BewegingsCentrum Maassen, Rembrandt van Rijnstraat 3, 5831 BA Boxmeer (Morgana Boxmeer)


Ben je fysiotherapeut en wil je meer weten over de mogelijkheden tot samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Informatieavonden in de winkel
Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en praktisch(e) advies en tips te geven, organiseren wij regelmatig informatieavonden in onze winkels. Op zo’n avond geven verschillende fysiotherapeuten korte presentaties en demonstraties waarbij het slapen met fysieke klachten centraal staat. U bent van harte welkom op deze avonden en kunt hier al uw vragen stellen. Houd onze website en Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven wanneer er weer een informatieavond wordt georganiseerd.

Saraja slaapcoaches
Soms is alleen het juiste bed niet de complete oplossing om fit en uitgerust wakker te worden. Slapeloosheid kan vele oorzaken hebben, zoals piekeren, stress of rusteloosheid. In deze gevallen werkt Morgana samen met Saraja slaapcoaches. Door het volgen van workshops of een slaapcursus leer je de oorzaak van je slapeloosheid kennen en deze aan te pakken. Klik hier voor meer informatie.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fysio informatieavond Morgana de Heer
23 juni 19:45 uur – 21:30 uur

Donderdagavond vond er een informatieavond plaats in onze Morgana winkel in Hendrik-Ido-Ambacht. In samenwerking met een aantal regionale praktijken was er een avondprogramma samengesteld met daarin vier verschillende workshops van een slaapspecialist, fysiotherapeut, voedingsdiëtiste en een psychosomatisch oefentherapeut. Ondanks het slechte weer waren er toch veel nieuwsgierige en enthousiaste mensen aanwezig om tips en informatie over gezond slapen te krijgen!

  • Slaapspecialist Teunis Bil bracht in zijn presentatie het belang van een goed bed voor een fijne en verantwoorde nachtrust. Hij vertelde wat Morgana hiervoor allemaal te bieden heeft.
  • Fysiotherapeut Henjo Swart gaf praktische tips over het slapen met rug- of schouderklachten naar aanleiding van verkeerd of langdurig zitten overdag.
  • Voedingsdiëtiste Ingrid Brouwer besprak de relatie tussen (over)gewicht en eetgewoontes in combinatie met een goede nachtrust.
  • Tot slot gaf psychosomatisch oefentherapeut Daniëlle Roeleveld praktische oefeningen om te ontspannen en gemakkelijker in slaap te komen.
     
Tijdens en na de presentaties was er voldoende tijd voor alle vragen van de bezoekers. Al met al was het een zeer gezellige en geslaagde avond waarbij de bezoekers met nieuwe informatie en inzichten naar huis gingen.

Heb je zelf ook nek- of rugklachten? Slaap je slecht? Of ben je gewoon geïnteresseerd in het programma?
Ook jij kunt je aanmelden voor een informatieavond bij jouw dichtstbijzijnde Morgana vestiging.

Houd dan onze website, Facebook en Twitter in de gaten!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Fysio informatieavond Morgana Veenendaal
23 maart 19:00 uur – 21:00 uur

Gisteravond was de tweede editie van de fysio informatieavond in Morgana Veenendaal. In samenwerking met een aantal regionale praktijken was er een avondprogramma samengesteld met daarin vier verschillende workshops. Ruim 45 geïnteresseerden namen deel aan het programma, waarin o.a. deze vragen werden beantwoord:
 
  • Hoe werkt een wervelkolom? En, nog belangrijker, hoe houd je deze gezond en in beweging? Een manuele therapeut gaf hiervoor hele simpele, maar effectieve oefeningen!
  • Heb je problemen met inslapen of de hele nacht doorslapen? Een slaapoefentherapeut gaf persoonlijke tips en liet iedereen een ontspanningsoefening ervaren.
  • Hoe helpt een passend kussen bij het oplossen van nek-, kaak- en schouderklachten? Een kaakfysiotherapeute liet voorbeelden van kussens zien in alle materialen en hoogtes verkrijgbaar.
  • Wat is een persoonlijke slaapoplossing? En wat kan dit doen voor de kwaliteit van je nachtrust? Onze eigen slaapspecialist gaf een heldere uitleg over wat een geprofileerde bedbodem voor je kan betekenen.

De avond was een groot succes!
Heb je zelf ook nek- of rugklachten? Slaap je slecht? Of ben je gewoon geïnteresseerd in het programma?
Ook jij kunt je aanmelden voor een informatieavond bij jouw dichtstbijzijnde Morgana vestiging.

Houd de website in de gaten voor het eerstvolgende evenement!
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
Nieuwsbrief