Pocketveer matras

Morgana heeft een ruime keus aan pocketveer matrassen in de collectie. Goed en gezond slapen is essentieel voor een gezonde levensstijl. Tijdens het slapen op een pocketveer matras moet uw lichaam herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw, gewicht en lengte, ziet een goed pocketveer matras er voor iedereen anders uit.
 
Om tot de keuze van een goed pocketveer matras te komen letten we op drie onderdelen:
 

Ondersteuning

 
Een goed pocketveer matras moet u gedurende de nacht goed laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die uw lichaam verlangd van het pocketveer matras. Tijdens de slaaptest voelt u dan ook direct het verschil tussen een pocketveer matras afgestemd op uw lichaamsprofiel en een standaard matras die u overal kunt vinden.
 

Comfort

 
Uw nieuwe pocketveer matras moet naast ondersteuning natuurlijk ook een goed comfort geven. Uw nieuwe matrassen moeten wel lekker liggen natuurlijk. Wij zullen samen met u verschillende pocketveer matrassen testen om zo tot het gewenste comfortniveau te komen.
 

Investering

 
Een persoonlijk matrasadvies is alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt. Een investering in een pocketveer matras is niet iets wat u iedere dag doet. Onze slaapadviseurs zullen samen met u op een transparante manier zoeken wat de mogelijkheden hierin zijn.
 
 
Benieuwd weke pocketveer matras het beste bij u past? Klik dan hier voor de slaaptestvideo of maak gelijk een afspraak voor een bezoek aan één van onze vestigingen.
Nieuwsbrief