Pocketvering matras

Op zoek naar een nieuwe pocketvering matras? Morgana heeft een ruime collectie pocketvering matrassen. Goed en gezond slapen is van groot belang voor de gezondheid. Tijdens het slapen op een pocketvering matras moet het lichaam mentaal en fysiek herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Belangrijk is wel dat de pocketveringmatras die u koopt aansluit bij uw huidige bedbodem, slaaphouding, gewicht en lengte.
 
Om tot de keuze van een goed pocketvering matras te komen letten op de volgende punten:
 

Ondersteuning

 
Een goede pocketvering matras moet het lichaam tijdens de nacht goed laten ondersteunen. Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning bepaald die door uw lichaam verlangd wordt. Tijdens de slaaptest wordt uw lichaamsprofiel digitaal opgemeten en u voelt direct het verschil tussen en pocketvering matras afgestemd op uw lichaamsprofiel en een standaard pocketvering matras die u overal wordt aangeboden.
 

Comfort

 
Een goede pocketvering matras geeft niet alleen de juiste ondersteuning maar ook het juiste comfort. U wilt natuurlijk wel lekker liggen op uw nieuwe pocketvering matras. Wij zullen samen met u verschillende type pocketveermatrassen testen om zo tot het gewenste comfortniveau te komen.
 

Investering

 
U een goed persoonlijk slaapadvies geven is wat wij willen bij Morgana. Uiteraard is uw persoonlijk slaapadvies alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt. Een investering in pocketveringmatrassen is niet iets wat u elke dag doet. Onze slaapadviseurs zullen u op een transparantie manier laten zien wat de mogelijkheden hierin zijn.
 
Natuurlijk krijgt u op uw pocketvering matrassen 365 dagen nachtrustgarantie. Want nieuwe matrassen, daar wil je niet van wakker liggen.
 
Kom naar één van onze vestigingen of kijk alvast in onze catalogus naar de collectie pocketvering matrassen   
 
 
 
Nieuwsbrief