Probiotica

Een groot aantal mensen hebben onder andere last van allergie en huisstofmijt. Je reageert op schimmels in de matras en het kussen maar vooral de uitwerpselen van de huisstofmijt kunnen voor veel irritatie zorgen bij mensen. Dit kan resulteren in een verstopte neus, geïrriteerde ogen, astma, hoestbuien en niesbuien. Huisstofmijt zorgt ervoor dat u dus voor een deel niet gezond kunt slapen. Veel mensen zorgen voor een schone slaapkamer om het effect hiervan te verminderen. Er  wordt regelmatig  gestofzuigd en alles wordt goed schoon gehouden in de slaapkamer. 
 
De grootste bron van allergieën is echter uw bed. Hier komen honderdduizenden huisstofmijten in voor die u niet simpelweg kunt weghalen. Wel kunt grotendeels voorkomen dat allergieën in uw bed komen. Morgana gebruikt in haar matrastijken namelijk probiotica. Dit is een gezond bacterie die de dode huidschilfers opeten en daarnaast zorgen zij ervoor dat alle voeding volledig geneutraliseerd wordt zodat de huisstofmijt onmogelijk kan overleven in deze matrashoezen.
 
Gezond slapen met probiotica is dus de ideale oplossing voor mensen die last hebben van huisstofmijtallergie. De matrastijken uitgevoerd met probiotica zorgen voor een neutraliserende factor voor deze allergie zodat gezond slapen voor mensen met allergie ook weer mogelijk wordt. Daarnaast heeft probiotica nog andere gunstige effecten. Probiotica zorgt er ook voor dat andere schadelijke bacteriën die voor sterke bedgeuren zorgen niet in de matras kunnen komen.
 
 
Om gezond te kunnen slapen heeft dus ook de probioticatijk van deze matrassen een gunstige werking. Klik hier om onze collectie matrassen online te kunnen bekijken.
 
Meer weten over gezond slapen met een matras uitgevoerd in Alpuratijk (tijk uitgevoerd met probiotica)? Kijk op onze slaaptest pagina om te zien hoe alles precies in zijn werk gaat en maak snel een afspraak online. 8 minuten testen is 10 jaar gezond slapen!
 
Nieuwsbrief