Menu

Reviews

Wat zeggen anderen over onze Morgana winkels? Op deze pagina vind je een greep uit alle reviews. Bekijk hier meer reviews of laat zelf een review achter!

  • Morgana Breda - 10,0

Ik ben erg tevreden over de klantvriendelijkheid van Morgana. Al mijn vragen werden beantwoord en er is rekening gehouden met mijn wensen m.b.t. de keuze voor een boxspring.
De monteurs waren heel snel met het in elkaar zetten van de boxspring, ik ben ontzettend blij met het eindresultaat.

Naar mijn mening zijn er geen verbeterpunten voor Morgana. Ik heb alles van begin tot eind als heel fijn ervaren. - 30-12-2020

  • Morgana Hendrik Ido Ambacht - 8,5

Ik ben al wat jaartjes klant. Oud en vertrouwd! Ik zou het niet weten wat er verbeterd zou moeten worden. Vriendelijk en deskundige medewerkers.- 28-12-2020

  • Morgana Utrecht - 9,0

Uitstekend geholpen bij de eerste afspraak, tot ver buiten sluitingstijd alles kunnen vragen en uitproberen. De dag erna nog verdere vragen kunnen stellen en een mooie afspraak gemaakt over de totale prijs. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Daarbij zeer deskundig advies en uiteindelijk een fantastisch bed waar ik én beter in slaap én zonder rugpijn in wakker wordt. Een slaapfeest!- 24-12-2020

  • Morgana Rotterdam - 8,5

vriendelijke rustige benadering, goede uitleg en kennismaking met en het gebruik van een slaap DNA waren een hele prettige ervaring. Ook daarna het gesprek met uitleg en bekijken van alle mogelijkheden tot aan de aankoop hebben we als zeer prettig ervaren. we kwamen eigenlijk alleen kijken en oriënteren, maar dit heeft gelijk tot een aankoop geleid. de winkel is ook mooi en leuke ingericht, je kan rustig op je gemak rondkijken. bij vragen vriendelijk te woord gestaan en neemt men de tijd op alles goed uit te leggen. Ook als heel prettig ervaren dat niet wordt opdrongen om te komen wat het beste is, maar juist wordt gekeken naar goed alternatieven op verschillende prijsniveaus.- 11-12-2020

  • Morgana Arnhem - 9,0

Binnenkomen bij Morgana Damminga voelt als een warm bad. Wij hebben een aantal zeer deskundige adviesgesprekken gehad en de service is top. Al aan diverse mensen aangeraden om ook naar Morgana Damminga te gaan als ze de wens uitspraken voor een nieuw bed.- 04-12-2020

  • Morgana Doetinchem - 7,7

Vriendelijk personeel die graag met je meedenken. Wij waren genoodzaakt gebruik te maken van de 365 dagen omruilgarantie en tot volle tevredenheid kunnen wij zeggen dat wij uitstekend geholpen zijn en mede daardoor nu uitstekend slapen. - 30-11-2020

  • Morgana Amersfoort - 8,0

We zijn zeer goed geholpen door een medewerker van Morgana Amersfoort. Er werd goed gekeken naar ons budget en we zijn daar netjes binnen gebleven. De slaap DNA gaf interessante informatie. We slapen nu naar alle tevredenheid. - 18-11-2020

  • Morgana Waddinxveen - 10

We werden keurig geholpen en er werd ruim de tijd voor ons genomen terwijl we zonder afspraak binnen kwamen lopen. De service was prima. - 13-11-2020

  • Morgana Veenendaal - 9,0

Ik ben mee geweest naar deze winkel voor onze zoon die er een Boxspring heeft gekocht. Een mooie winkel met ruime opzet, leuk personeel en er wordt echt mee gedacht. De service en prijs zijn prima en je krijgt echt kwaliteit. Een winkel waar ik zeker terug ga komen maar dan voor ons zelf. - 12-11-2020

  • Morgana Breda - 8,0

Ben erg goed geholpen, de uitleg was ook heel duidelijk. Ik slaap inmiddels ruim 3 maanden op het bed en hij ligt echt heerlijk, dit geldt ook voor de kussens die we daar hebben gekocht. Kortom, top service! - 04-11-2020

  • Morgana Boxmeer - 8,5

Vanaf de buitenkant zie je niet hoe groot het binnen is. De verkoper heeft ruim de tijd voor ons genomen. We hebben de slaaptest gedaan van Ergosleep, vandaar uit de keuze gemaakt voor 2 lattenbodems en matrassen op maat voor mijn vrouw en mij. We waren in eerste instantie aan het kijken voor Auping maar dat is het uiteindelijk niet geworden. Helaas was er een matras beschadigd, en hebben we lang moeten wachten op ons nieuwe bed, maar we hebben er zeker geen spijt van. Ik heb na een half jaar eindelijk geen last meer van mn rug. We hadden er ook kussens bij genomen. Mijn vrouw was niet tevreden en heeft het zonder problemen kunnen ruilen. - 29-10-2020

  • Morgana Utrecht - 8,2

Uitstekende kwaliteit van de producten. Goede service en persoonlijke aandacht ook na de aankoop indien nodig. Een zaak om nogmaals te kopen. - 28-10-2020

  • Morgana Rotterdam - 8,7

Hele fijne ervaring gehad. Ik voelde me erg welkom en er werd uitstekend uitgelegd. Ook de service voor mijn metgezellen was TOP! - 13-10-2020

  • Morgana Amersfoort - 8,3

Het was de eerste winkel waar ik binnenstapte om mij geheel vrijblijvend te laten informeren over een boxspring, je kent het wel gewoon op een vrije zondag beetje rondrijden en helemaal niet van plan om direct een boxspring aan te schaffen. Verkoopster Hilly Mullens bood ons een slaaptest aan. Hilly Mullens is een heel aardige, deskundige en "no nonsens" verkoopster en ik wist meteen hier ga ik mijn boxspring aanschaffen en absoluut niet de behoefte had om nog andere winkels te bezoeken.

Hilly Mullens werkt niet alleen in het belang van Morgana maar ook in die van de klant. Voorbeeld: Ik had bij mijn bestelling ook een dekbedovertrek besteld, deze was helaas niet meer leverbaar. Hilly attendeerde mij erop dat de bewuste dekbedovertrek bij de concurrent in de etalage lag. Kijk zoiets blijft je bij en vertel je door aan vrienden, ondanks dat bij levering een verkeerd matras was bezorgd en de glasplaten van de hocker ontbraken, blijf ik een trouwe klant van Morgana in Amersfoort. - 08-10-2020

  • Morgana Hendrik Ido Ambacht - 9,7

We zijn zeer tevreden. Voor iedere portemonnee is daar iets goeds te koop. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam met het zoeken naar ieder zijn wens. Top! - 05-09-2020

  • Morgana Leiderdorp - 9,2

Mijn zoon en ik zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Yvonne. Wij voelden ons meteen op ons gemak en door haar vakkennis, geduld en mensenkennis zijn we geweldig goed geslaagd! De sfeer in de winkel is prettig en het assortiment ruim voldoende. Kortom, wij zijn zeer tevreden over deze Morgana winkel!! - 03-09-2020

  • Morgana Waddinxveen - 9,2

Ik was bijzonder tevreden over de kennis die de verkoopster aan mij heeft gegeven, geen enkele moeite was haar teveel daar voor mijn hartelijke dank. - 22-08-2020

  • Morgana Rotterdam - 9,5

Goede service en niet opdringerig. We werden goed voorgelicht over welk bed het beste bij ons past. Er werd ruim de tijd genomen om ons te adviseren. Ook m.b.t. de keuze van het hoofdbord werden wij goed geholpen. In plaats van ons een duur bord aan te smeren waren ze eerlijk in het feit dat het bord dat wij eigenlijk zouden willen, waarschijnlijk niet door het trappengat zou passen en we daarom beter de goedkopere versie konden nemen die wat kleiner was.

Daarbij werden we op de hoogte gehouden van de levering en zijn we nog nagebeld of alles goed verlopen is. - 19-08-2020

  • Morgana Doetinchem - 9,7 

Er wordt met aandachtig naar je geluisterd wat je wensen zijn. En Sandra echt de moeite deed en de tijd gaf om de juiste keuze te maken. - 19-08-2020

  • Morgana Arnhem - 10

Een half jaar terug bij een andere winkel een Tempur matras en elektrisch verstelbare schotelbodem gekocht. Helaas, ik werd bijna ieder ochtend geradbraakt wakker, geen goed advies gekregen dus. Ten einde raad gebeld naar Morgana Damminga want ik had gehoord over de slaaptest. Aan de telefoon meteen eerlijk verteld dat ik niets ging kopen maar graag advies zou willen over het instellen van de schotels. Ik mocht komen, kreeg een slaap dna test. Melissa heeft de instelling vertaald naar de schotels van Tempur en...na een nacht slapen volgens die instellingen al geen rugpijn meer.

Geweldig. Wat een service. Ze wist dat ik niets zou kopen maar ik kreeg alle aandacht. "Als persoon en als Tempur dealer wil ik gewoon dat u een goede nachtrust heeft".

Vakkundig en persoonlijk advies in een winkel waar de sfeer buitengewoon prettig is. Een verademing en een verlichting van mijn rug- schouder- en nekklachten. Na een half jaar sta ik op zonder pijn! Bedankt Damminga en natuurlijk Melissa voor de fantastische service. - 13-08-2020

  • Morgana Utrecht - 9,0

Super goede service van zowel van de verkoopmedewerker, als de monteurs die het bed in elkaar kwamen zetten. Wij wilde een bed die snel geleverd kon worden, dit is bij jullie gelukt. - 06-08-2020

  • Morgana Leiderdorp - 8,3

Wij waren aangenaam verrast door de manier waarop we werden geholpen in de winkel, het advies en de deskundigheid van de mensen in de winkel was echt opvallend. Absoluut geen spijt dat we daar ons bed hebben gekocht, al had ikzelf een valse start met rug klachten die overigens niet door het bed veroorzaakt werden. Maar samen met de mensen van Morgana nogmaals een meting gedaan en gekeken of alles wel ingesteld was volgens de test. Met wat tips om verdere klachten te voorkomen slaap ik nu prima op mijn nieuwe matras met op maat afgestelde lattenbodem. - 03-08-2020

  • Morgana Heemstede - 8,2

Zeer tevreden over deze winkel. Matras bleek niet te voldoen aan mijn wensen en wordt probleemloos omgeruild. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Klasse! - 28-02-2020

Bekijk hier meer reviews of laat zelf een review achter!