Menu

Reviews

Wat zeggen anderen over onze Morgana winkels? Op deze pagina vind je een greep uit alle reviews. Bekijk hier meer reviews of laat zelf een review achter!

  • Morgana Hendrik Ido Ambacht - 9,7

We zijn zeer tevreden. Voor iedere portemonnee is daar iets goeds te koop. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam met het zoeken naar ieder zijn wens. Top! - 05-09-2020

  • Morgana Leiderdorp - 9,2

Mijn zoon en ik zijn zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door Yvonne. Wij voelden ons meteen op ons gemak en door haar vakkennis, geduld en mensenkennis zijn we geweldig goed geslaagd! De sfeer in de winkel is prettig en het assortiment ruim voldoende. Kortom, wij zijn zeer tevreden over deze Morgana winkel!! - 03-09-2020

  • Morgana Waddinxveen - 9,2

Ik was bijzonder tevreden over de kennis die de verkoopster aan mij heeft gegeven, geen enkele moeite was haar teveel daar voor mijn hartelijke dank. - 22-08-2020

  • Morgana Rotterdam - 9,5

Goede service en niet opdringerig. We werden goed voorgelicht over welk bed het beste bij ons past. Er werd ruim de tijd genomen om ons te adviseren. Ook m.b.t. de keuze van het hoofdbord werden wij goed geholpen. In plaats van ons een duur bord aan te smeren waren ze eerlijk in het feit dat het bord dat wij eigenlijk zouden willen, waarschijnlijk niet door het trappengat zou passen en we daarom beter de goedkopere versie konden nemen die wat kleiner was.

Daarbij werden we op de hoogte gehouden van de levering en zijn we nog nagebeld of alles goed verlopen is. - 19-08-2020

  • Morgana Doetinchem - 9,7 

Er wordt met aandachtig naar je geluisterd wat je wensen zijn. En Sandra echt de moeite deed en de tijd gaf om de juiste keuze te maken. - 19-08-2020

  • Morgana Utrecht - 9,0

Super goede service van zowel van de verkoopmedewerker, als de monteurs die het bed in elkaar kwamen zetten. Wij wilde een bed die snel geleverd kon worden, dit is bij jullie gelukt. - 06-08-2020

  • Morgana Leiderdorp - 8,3

Wij waren aangenaam verrast door de manier waarop we werden geholpen in de winkel, het advies en de deskundigheid van de mensen in de winkel was echt opvallend. Absoluut geen spijt dat we daar ons bed hebben gekocht, al had ikzelf een valse start met rug klachten die overigens niet door het bed veroorzaakt werden. Maar samen met de mensen van Morgana nogmaals een meting gedaan en gekeken of alles wel ingesteld was volgens de test. Met wat tips om verdere klachten te voorkomen slaap ik nu prima op mijn nieuwe matras met op maat afgestelde lattenbodem. - 03-08-2020

  • Morgana Veenendaal - 9,5

Wij hebben jaren geleden ook een boxspring bij Morgana gekocht en waren verbaasd over de voorlichting en service. Dat zie je niet vaak. Wij zijn ook bij andere "beddenspeciaalzaken" geweest maar in deze zaak krijg je wat het eigenlijk overal zou moeten zijn. Aandacht en service. Wij zijn super tevreden. - 01-08-2020

  • Morgana Breda - 8,5

Nadat een eerder aangeschaft kussen toch niet de gewenste ontspanning gaf weer contact opgenomen. Op een buitengewoon vriendelijke en zeer klantgerichte wijze geholpen, en met het juiste kussen, die dan alsnog 5 dagen uitgeprobeerd kon worden, naar huis.

Goede nazorg door dat extra belletje, zeer tevreden met het nieuwe kussen en uitermate tevreden op de manier waarop er met de klant omgegaan wordt! - 01-08-2020

  • Morgana Utrecht – 8,7

Wij zijn op een heel prettige manier geholpen door de medewerkers. Ze zijn deskundig en vriendelijk. Ook ben ik erg blij met de slaap-analyse en de manier waarop deze meting direct kan worden verwerkt in een testopstelling. - 27-07-2020

  • Morgana Amersfoort -  8,0

Verkoopster was zeer kundig en klantvriendelijk. Zonder opdringerig te zijn. Slaaptest prima! Toen we na bezorging een kleine opmerking hadden had dezelfde verkoopster in de nazorg meteen een zeer adequate oplossing. Zeer tevreden mee. - 27-07-2020

  • Morgana Utrecht - 8,0

Wij zijn zeer goed geholpen door Michel in Utrecht. Een bed kopen doe je niet “even” en al helemaal niet elke dag. Wij waren zoekende naar een nieuw, goed bed waar wij onze rust in kunnen krijgen en wisten zelf niet goed waar te beginnen. Bij Morgana was daar de uitkomst... Het “test-slapen“ in de cabine! Wij stonden versteld! Wat goed bedacht!! Zo wisten wij precies welke matras bij ons lijf past en wat het beste ligt. Door het deskundige advies van Michel wat betreft boxsprings, maten, kleur, stof, poten, dekbed etc kwam hier zoveel meer duidelijkheid uit. Uiteraard de stapelkortingen waar wij gebruik van hebben gemaakt werd de investering voor ons ook aantrekkelijk en verheugen wij ons erop om heerlijk te gaan slapen in ons nieuwe bed! Onze dank is daarom nual erg groot! - 25-07-2020

  • Morgana Arnhem- 9,7

Wij waren tevreden door het testslapen in de winkel en goede kwaliteit van bedden in de winkel.
Slaapadviseur Meilissa was heel erg behulpzaam en gaf ons goede adviezen!
Wij zijn heel erg blij met onze Boxspring!- 11-07-2020

  • Morgana Amersfoort - 9,7

We zijn zeer goed geholpen. Wij vonden het zeer prettig in de winkel. Personeel was zeer kundig en vriendelijk. Toen wij een matras wilde om wisselen werd dit zeer snel geregeld. Ook de mannen die het bed brachten waren zeer vriendelijk. Al met al een prima keus om in deze winkel een bed te kopen! - 26-06-2020

  • Morgana Rotterdam - 9,0

Op jacht naar een bank, besloten we ook even bij Morgana binnen te stappen. We wilden namelijk een ander matras, maar hadden geen idee wat of hoe of.... Medewerker Johan heette ons welkom en vroeg -na een korte introductie van onze kant- of we even wilden proefslapen. Dat wilden we wel! Ons slaap-DNA werd vastgesteld en Johan liet ons vervolgens een gewoon matras en een ergosleep matras ervaren. Het verschil was enorm en de ergosleep (die bij ons slaap-DNA paste) lag hemels. Omdat de prijs van het matras een stuk hoger lag dan we hadden bedacht, wilden we er nog even over nadenken. Daarnaast gaan wij niet over 1 nacht ijs en hebben vervolgens, met alle nieuw verworven kennis, nog andere matrassenwinkels bezocht en ons door andere verkopers laten voorlichten. Ook de website matras.info kwam hierbij van pas. Tussendoor hadden we telefonisch contact met Johan, die ons geduldig te woord stond en ons steeds weer iets wijzer maakte. Nadat we bijna alle mogelijkheden hadden onderzocht gingen we nog een keer terug naar de winkel in Rotterdam, waar we de knoop doorhakten. Een zachter stevig matras konden we nergens anders vinden! En dat was niet het enige dat de doorslag gaf; het meedenken van Johan, het vrijblijvende gevoel dat we kregen, het geduld dat hij toonde, enz. Een topverkoper! Over de prijs/kwaliteit weet ik nog niets te zeggen, daar kom ik op terug als we minimaal een maand hebben geslapen op ons nieuwe matras ;)

Wieteke en Ferry - 11-05-2020

  • Morgana Heemstede - 8,2

Zeer tevreden over deze winkel. Matras bleek niet te voldoen aan mijn wensen en wordt probleemloos omgeruild. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Klasse! - 28-02-2020

Bekijk hier meer reviews of laat zelf een review achter!