Menu

Reviews

Klik hier als jij ook een review achter wilt laten! En om meer reviews te bekijken klik dan hier.

  • Morgana Rotterdam - 8,5

    Gisteren in Rotterdam Alexandrium fantastisch geholpen door Robin, wat een topadviseur! We waren al enige tijd aan het orienteren op een nieuw bed en hadden al diverse speciaalzaken bezocht. We hadden bij een paar best wel een goed gevoel, maar de begeleiding van Robin stond echt op eenzame hoogte. Hij gaf duidelijke uitleg en luisterde goed naar onze wensen. Zo kwamen we uiteindelijk tot het voor ons perfecte eindresultaat. Direct de order geplaatst en we kunnen niet wachten tot het bed (sorry Robin, slaapsysteem) geleverd wordt! - Paul Fischer 08-08-2019

  • Morgana Asten - 9,3

    Goede service, niets is hun teveel. Daarom wederom voor Berkvens wooncentrum gekozen - Dorethé Lammers 18-08-2019

  • Morgana Arnhem - 9,2

    Vanaf het moment dat wij binnenstapten hadden wij meteen een goed en prettig gevoel. Wij zijn geholpen door Melissa Bakhuizen die ons deskundig advies heeft gegeven en prettig te woord heeft gestaan. Ook na de levering is het contact goed. Voor goed advies, service en kwaliteit raden wij deze winkel aan iedereen aan. - Michael van Schaik 30-05-2019

  • Morgana Rotterdam - 7,8

    Goede ervaring gehad. Ben eerste keer in deze winkel geweest voor een oriëntatie gesprek en later terug gekomen om een factuur op te stellen. Ook een slaaptest ondergaan en een goede ervaring gehad met deze werk. Uiteindelijk overgaan tot de koop zonder af dingen wegens de goede ervaring. Nu opzoek naar een dekbed en wie weet komt die ook bij Morgana vandaan. Heb een 220 bed gekocht dus kan niet terecht bij iedere beddenzaak. - Walter Kerkhof 17-07-2019

  • Morgana Doetinchem - 10

    We zijn erg fijn door Janet Steenbergen en een collega geholpen hadden tijd en een luisterend oor voor ons. Kregen gelijk een leen bed en ons bed werd met spoed besteld met vier en halve week werd het bed geleverd door 2 fijne monteurs. Wij zijn erg tevreden en slapen in een heeerrrrrllllliiijjjkkk bed BEDANKT. - Jolanda Nas 12-04-2019

  • Morgana Emmen - 8,5

    We hadden een afspraak gemaakt via internet. We zijn heel vriendelijk geholpen door meneer Jeuring. Er werd de tijd genomen voor ons en onze vragen werden goed beantwoord. Het belangrijkste; er werd niet gepusht om over te gaan tot kopen. - Chantal Trumpie 17-07-2019

  • Morgana Utrecht - 9,5

    Wij zijn heel tevreden, goed geholpen door de medewerker om de juiste keuze te maken. - Fatima Ziani Alibaba 04-08-2019

  • Morgana Veenendaal - 9,3

    Nadat de aangekochte tv lift van het bed mede door eigen toedoen na ruim een half jaar vervangen moest worden door een nieuwe, werd er een fantastisch aanbod gedaan en met elkaar naar een verbetering gekeken, zoals nu het vastzetten met beugels als extra veiligheid. Ook de service van de installatie dus ruim na de aankoop was geweldig; Morgana Veenendaal erg bedankt daarvoor! After sales tot in de perfectie! - Kees Heiwegen 31-05-2019

  • Morgana Boxmeer - 9,0

    Wij wilden eigenlijk alleen informatie maar Anke was zo kundig dat we besloten er gelijk voor te gaan. Heel erg blij met onze nieuwe bedspullen. Is een investering in ons slaapgenot. Ook de slaapdeken is geweldig. Goede service helemaal tevreden. Fam. De Groof - Marian de Groof-Joosten 30-07-2019

  • Morgana Hendrik Ido Ambacht - 10

    Een service die je nergens anders krijgt,heel goed advies en persoonlijke begeleiding. Dit bedrijf bestaat 85 jaar,1 advies ,ga zo door. - Jeanet de Wit 31-07-2019

  • Morgana Hendrik Ido Ambacht - 9,7

    Mijn ervaring is dat ik zeer tevreden ben over hoe je als klant word behandeld. Deskundig uitleg over de producten en er word naar je wensen goed geluisterd. Al met al niks negatiefs kunnen opmerken! - Martijn Besseling 18-07-2019

  • Morgana Asten - 8,8

    Een heel vertrouwde winkel meedenkend personeel erg vriendelijk en maken ruimschoots tijd. Wat ons betreft een fijne winkel een aanrader - Nelly Ceelen 14-05-2019

  • Morgana Oldenzaal - 9,0

    Na een verhuizing misten we twee essentiële schroefbusjes voor ons lang geleden hier gekochte bed. Als service kregen wij ze toegestuurd, twee maal zelfs, aangezien er iets fout ging bij de postverwerking. Supergoede service!!! - Saskia van Triest 17-05-2019

  • Morgana Waddinxveen - 8,3

    Vakkundig geholpen door zeer plezierig personeel. Winkel bestaat al lang en dat zegt ook wat. - Cor Huisman 24-07-2019

  • Morgana Meppel - 8,5

    Het kopen van een bed is niet makkelijk omdat je het niet vaak doet en het aanbod enorm is. Bij Morgana in de Wijk trof ik een vriendelijke bekwame verkoopster. Ze had voldoende tijd en interesse voor mijn slaapwensen. Tevreden over mijn aankoop verliet ik na een uur Morgana. - Thijs Kamerman 17-07-2019

Klik hier als jij ook een review achter wilt laten! En om meer reviews te bekijken klik dan hier.