Menu

Reviews

Klik hier als jij ook een review achter wilt laten! En om meer reviews te bekijken klik dan hier.

  • Morgana Doetinchem - 9,5

De verkoper nam uitgebreid de tijd om onze wensen te inventariseren en daar het juiste bed bij te zoeken. Ook kregen we duidelijke uitleg bij de plaatsing van het bed (over bediening en onderhoud van de matrassen). Dat jullie zelf het initiatief nemen om na te vragen of alles OK is en eventuele problemen op te lossen vind ik een groot pluspunt. Bedankt voor de fijne service.- 06-03-2020

  • Morgana Asten - 9,2

Ten 1e, de vriendelijkheid en prettige behulpzaamheid van het personeel. Wil je nog even kijken, oké. Wil je hulp, dan ook goed luisteren naar wat de wensen zijn en ZEKER niet opdringerig om iets anders te willen verkopen. Respect voor de klant. Super fijn geholpen bij onze aankoop ondanks einde openingstijd. Alle lof. - 27-02-2020

  • Morgana Utrecht - 9,7

Heel vriendelijk mensen denken mee en rustig besproken met een kop koffie wat wij wilde. Geen dwingen om te kopen zeggen denk er even over na want het is toch een grote beslissing. En goed uitgelegd namen dus de tijd ,en hebben toen ons bed gekocht. Het werd thuis gebracht en in elkaar gezet perfect - Wim de Ruig 28-02-2020

  • Morgana Rotterdam - 8,7

Werden zeer goed en zeer kundig geholpen door uw medewerker Robin Jongkind in het filiaal in Rotterdam. Ik ben zelf al 30 jaar ondernemer met personeel in de retail dus weet waar ik op let bij mensen en deze jongeman deed werkelijk alles goed bij ons. Zeer goed en uitgebreid advies maar nooit opdringerig. Zo goed dat wij tot koop van een stel lattenbodems, matrassen, kussens en ledikant ombouw met nachtkastjes zijn overgegaan, terwijl wij eigenlijk ter oriëntatie in uw winkel waren(waren op zoek naar een salontafel), maar aangezien wij slecht hadden geslapen op ons huidige bed opzoek naar advies waren en daar uw medewerker troffen. De rest is bekend zoals ik al schreef. Het moge duidelijk zijn dat u trots mag zijn op deze jongeman. Nu nog hopen dat na levering van het bestelde de nachtrust weer zal wederkeren. - Leeuwenburgh/During 11-03-2020

  • Morgana Utrecht - 10

Op de boulevard in Utrecht zijn mijn vrouw en ik verschillende winkels binnengelopen. We werden in bijna elke winkel direct overvallen door een ijverige verkoper. Het is onze eerste keer dat we op 'beddenjacht' zijn, laat ons a.u.b. even rondneuzen dachten we dan..

We liepen verder, en bij de deur van Morgana vroegen we ons af, hier óók maar even naar binnen? We stemden in, werden vriendelijk gegroet en kregen alle ruimte om ons door de winkel te begeven, zonder direct besprongen te worden door een verkoper. Dat vonden we prettig, he he, eindelijk even rustig rondkijken.

De locatie ziet er schoon en netjes uit. De bedden stonden opgesteld en de nodige informatie werd duidelijk aangegeven. De 'slaapkabine' achterin de winkel trok wel onze aandacht, maar we liepen rustig verder. Na een poosje werden we aangesproken door Michel. Een zeer vriendelijke man die in alle rust en tijd uitleg kon geven over de 'slaapkabine' en de test die daaruit zou volgen. Mijn vrouw en ik dachten, waarom niet proberen? We stemden in met de test, en ik moet zeggen we waren compleet verrast. Wát een verschil! De cabine maakt een scan van hoe jij op het bed ligt. Waar heb je meer of minder ondersteuning nodig.

Michel vertaalde vervolgens in duidelijke heldere taal wat er uit de test gekomen is. We waren vrijwel meteen overtuigd, maar moesten nog op zoek naar een bed dat bij ons en ons budget past. We werden geadviseerd, en Michel dacht goed met ons mee. We kregen totaal niet de indruk dat Michel ons probeerde het duurste bed 'aan te smeren'. We kregen eerlijk, duidelijk advies en hebben uiteindelijk mede dankzij Michel een goede keuze kunnen maken.

Ben je, net als ons, niet elk jaar op zoek naar een nieuw bed, en is dit onbekend terrein? Ga dan vooral ook even naar Morgana in Utrecht. Je krijgt goed advies, het is duidelijk en wat voor ons erg fijn was; er word totaal niet aangedrongen door de verkopers in de winkel. Je krijgt alle tijd en ruimte om een goede, verstandige keuze te maken.. - 06-03-2020

  • Morgana Hendrik Ido Ambacht - 8,8

Perfect verkoopadvies en accurate levering. Is er iets niet goed dan is de service uitstekend en wordt er altijd direct zonder probleem naar een passende oplossing gezocht. 12-03-2020

  • Morgana Utrecht - 9,5

Ik ben erg prettig geholpen, ook al bleek er in het reserveringssysteem wat fout gegaan te zijn. Hierdoor was er niet direct iemand beschikbaar op het afgesproken tijdstip. Dit is door de medewerkers van de vestiging Utrecht goed opgevangen en afgehandeld. Hierdoor ben ik toch vlot en deskundig geholpen. Ik ben erg tevreden met het advies en raad Morgana Utrecht van harte aan als je zoekt naar (deel)vervanging van je bed. -  11-02-2020

  • Morgana Veenendaal - 9,7

Wij kwamen bij Morgana binnen met de intentie om even snel een nieuwe topper te kopen voor onze boxspring. Dit was op een vrijdagavond en het was relatief druk in de winkel, maar wij werden vrij snel aangesproken dat er zo een medewerker aan kwam, dat wij alvast een rondje konden lopen en er werd alvast koffie en thee aangeboden. Ons zoontje van 1,5 kreeg een grote bak met speelgoed aangeschoven en hij kon zich daardoor uitstekend vermaken de komende tijd. Na enkele minuten kwam de medewerker naar ons toe en hij heeft ons perfect geadviseerd. Na aanleiding van ons verhaal was zijn eerlijke advies om geen nieuwe topper voor nu aan te schaffen, maar hij had liever dat we volgend jaar terug kwamen om dan te investeren in een nieuw bed die wel volledig aan onze eisen en wensen zou voldoen.

Het gesprek werd afgesloten met een slaapadvies op maat(op een matras liggen die aan de computer hangt en waar cijfers uit rollen) en wij gingen naar huis zonder een nieuwe topper maar met enorm goed en veel advies en een persoonlijke offerte met onze wensen! Uit eindelijk 2 weken later besloten om terug te gaan naar Morgana en een compleet nieuw bed te bestellen. Bij binnenkomst werden wij door dezelfde medewerker begroet, hij wist onze achternaam en hoe wij de koffie dronken nog zelfs, pakte opnieuw het speelgoed erbij en na een uitgebreid gesprek de offerte omgezet na een factuur! Ondanks de feestdagen in december binnen 6 weken ons nieuwe bed(Ergo sleep dus helemaal naar onze wens kleur en maat besteld) is deze afgelopen week bij ons thuis bezorgd door 2 keurige monteurs. Heren lopen er netjes bij, gereedschap goed voor elkaar en al jaren ervaring!

Hoofdeinde paste niet door het trappengat heen, dus ik werd al lichtjes zenuwachtig.. Meneer geen probleem, dit maken wij dagelijks mee. Doe de slaapkamer raam maar open en dan gaan wij via de berging naar boven. Zonder gezeur, extra kosten of noem maar op stond binnen no-time alles in elkaar gezet boven. Ze hadden gezellig de tijd voor een bakje koffie en daar gingen ze weer op pad om de volgende klant blij te maken! Voor mij een 10+ ervaring, bedankt Morgana Veenendaal! - 11-02-2020

  • Morgana Doetinchem - 10

Fijn, behulpzaam personeel. Ontzettend blij met het aangeraden bed. Ze nemen de tijd om je zo goed mogelijk te adviseren. Ook wordt er heel goed rekening gehouden met de specifieke wensen die je hebt. Al lange tijd vaste klant en heb daar nog geen moment spijt van gehad. Met andere woorden; Een hele fijne winkel die er alles aan doet je nachtrust zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. - 17-01-2020

  • Morgana Hendrik Ido Ambacht – 8.8

Na een DNA slaaptest advies gekregen voor matras en lattenbodems c.q. slaapkamer, tot op de dag van vandaag naar volle tevredenheid. Nu was de motor van onze lattenbodem niet meer functioneel , na een afspraak gemaakt te hebben kwam een medewerker er na kijken , hij heeft deze mee genomen en na enige tijd gerepareerd en wel terug geplaatst zonder kosten als dat geen service is. Nogmaals Dank - fam Vlegaard 25-01-2020

  • Morgana Meppel - 9,5

Wow.......wat een leuke ervaring om geholpen door Jeannette Compagne een boxspring te kopen met de bijbehorende spullen. Vriendelijk, relaxed, met humor, deskundig en diverse mogelijkheden aandragend ,gewéldig, onze complimenten, een vakvrouw - 29-10-2019

  • Morgana Asten - 9,2

Er werd genoeg tijd aan je wensen besteed en kreeg voldoende tijd om de matrassen uit te proberen. Goede uitleg etc. Daardoor ben ik nog iedere dag blij met mijn keuze en comfort die het mij geeft. Veel succes en ga zo door. 23-11-2019

  • Morgana De Best-Noy - 10

zeer prettig geholpen, echt een winkel waar men Nog de tijd voor je neemt. Personeel is heel vakkundig legt alles goed uit en laat je ervaren wat de verschillen zijn. Van ons een dikke 10. 21-02-2020

  • Morgana Waddinxveen - 9

Zeer goede adviezen betrouwbaar zeer goede uitleg ik slaap fantastische in mijn nieuwe bed beter dan ooit TOP !!! 08-03-2020

  • Morgana Veenendaal - 10

In de eerste instantie was ik Morgana binnen gelopen voor niets meer dan een prijsindicatie. Voor ik het wist lag ik in de (prachtige) test-ruimte mijn ideale matras op te meten, en zat ik een aantal momenten later aan tafel om mijn bestelling te bevestigen. Al met al een zeer fijne ervaring zonder enig opdringerig gevoel. Een aantal dagen geleden het bed mogen ontvangen, en deze voldoet aan alle verwachtingen. Nogmaals dank voor de fijne service! 18-12-2019

Klik hier als jij ook een review achter wilt laten! En om meer reviews te bekijken klik dan hier.