Samenwerkingsverbanden Morgana

Een goede nachtrust is soms van meer factoren afhankelijk dan het juiste bed. Daarom gaat Morgana samenwerkingen aan met partijen die net als wij het belang van gezond slapen voorstaan. Zo zorgen we er gezamenlijk voor zorgen dat onze klanten voortaan fit en uitgerust wakker worden!
 
Fysiotherapeuten
 
Een Morgana bed kan helpen om b.v. rugklachten, nekklachten, schouderklachten of reumatische klachten te verlichten. Daarnaast is het natuurlijk van belang om ook de oorzaak aan te pakken, samen met een gespecialiseerd therapeut. Daarom werkt Morgana samen met diverse fysiotherapie praktijken, waarbij we onze klanten over en weer helpen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis Morgana hoofdkussen uitleenservice bij de fysiotherapeut en het verstrekken van informatie over en weer. 
 
Ben je fysiotherapeut en wil je meer weten over de mogelijkheden tot samenwerking? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
 

Saraja slaapcoaches

 
Soms is alleen het juiste bed niet de complete oplossing om fit en uitgerust wakker te worden. Slapeloosheid kan vele oorzaken hebben, zoals piekeren, stress of rusteloosheid. In deze gevallen werkt Morgana samen met Saraja slaapcoaches. Door het volgen van workshops of een slaapcursus leer je de oorzaak van je slapeloosheid kennen en deze aan te pakken. Klik hier voor meer informatie.
 

Paramedisch instituut Rembrandt

 
'Ik adviseer mensen altijd om een balans te vinden tussen inspanning en ontspanning. Daarin is rust dus ook essentieel. Een lichaam dat geen rustmomenten kent gaat klachten ontwikkelen, bijvoorbeeld rug- en nekklachten. Daarom is het belangrijk om daadwerkelijk en op een juiste wijze te slapen. Goede rust is fit weer wakker worden!'
 
'Omdat ik de kwaliteit ken die Morgana levert, werk ik graag met ze samen. Ook de mogelijkheid om kussens te lenen is voor klanten een meerwaarde. Bij vragen over slapen adviseer ik mensen contact op te nemen met Morgana, omdat daar veel kennis over slapen aanwezig is.' 
 
fysio- en manueel therapeut Steven van der Pauw, van Paramedisch instituut Rembrandt in Veenendaal.
 
Nieuwsbrief