Slaapcomfort

Wanneer biedt uw bed voldoende slaapcomfort? Dat is voor iedereen anders. Niemand is hetzelfde dus ook niemand heeft hetzelfde slaapcomfort nodig. Bij Morgana beginnen wij altijd bij de slaaptest om uw slaapcomfort te bepalen die uw lichaam van het bed vraagt. De slaaptest is een essentieel begin om te bepalen welk slaapcomfort u nodig heeft.
 
Naast de slaaptest houden wij rekening met een drietal belangrijke factoren om het juiste slaapcomfort voor u te vinden: 
 

Ondersteuning

 
Door middel van de slaaptest wordt het ondersteuningsniveau gemeten wat door uw lichaam verlangd wordt. Bij de slaaptest wordt uw lichaamsprofiel opgemeten en dit profiel kan in een bedbodem verwerkt worden zodat je altijd de juiste ondersteuning en het juiste comfort heb. Een bed wat dus op maat gemaakt is!  Deze profiel ingestelde bedbodems geven naast ondersteuning dus ook een hoog slaapcomfort.
 

Comfort

 
Natuurlijk wilt u ook lekker slapen op u persoonlijk ingestelde bed. Slaapcomfort is daarom één van de factoren waar wij bij Morgana sterk rekening mee houden. Wij zullen samen met u verschillende matrassen testen zodat u het gewenste slaapcomfort ervaart. Daarnaast kunt u voor de luxe van elektrische verstelbaarheid kiezen.
 

Investering 

 

Uiteraard is slaapcomfort dat voor u geschikt is alleen maar bereikbaar als het ook binnen uw budget valt. een investering in 10 jaar gezond slapen is niet iets wat u elke dag doet. daarom laten onze adviseurs op een transparante manier zien wat de mogelijkheden zijn passend binnen uw budget.
Nieuwsbrief