Slaapstoornis

Een slaapstoornis is een verschijnsel wat regelmatig voorkomt bij wel 30% van onze bevolking. Iedereen slaapt wel eens slecht maar het wordt anders als u elke nacht de klok tot drie uur hoort slaan. Dit betekend dat u moe uit bed stapt en de dag niet fris begint. Veel mensen zoeken de oorzaak van een slaapstoornis in medicijngebruik, het aantal uren slaap, het op tijd naar bed gaan, stress etc. Wat echter vaak over het hoofd gezien wordt is het product waarop u uitgerust wakker moet worden en waarop u goed en gezond moet slapen. Een product die soms een slaapstoornis kan voorkomen. Een slaapstoornis is niet direct af te leiden aan een slecht bed of slaapsysteem maar een slaapstoornis kan wel gedeeltelijk voorkomen worden door middel van een goed slaapsysteem. Wij bij Morgana kunnen u niet geheel van uw slaapstoornis afbrengen maar we kunnen wel zorgen dat u een slaapsysteem krijgt waarop u goed ondersteund wordt en ook nog eens lekker ligt zelfs als u last heeft van een slaapstoornis.
 

Advies op maat

 
Veel mensen met een slaapstoornis slapen op een slaapsysteem wat niet de juiste ondersteuning en comfort biedt aan het lichaam. Een goed bed moet u s' nachts laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag ook als heeft u een slaapstoornis. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van gewicht, lengte en lichaamsbouw ziet dit goede bed er voor iedereen anders uit. Bij Morgana gaan we op zoek naar een persoonlijke oplossing die uw slaapstoornis moet verminderen.
 
Een slaapsyteem kiezen die uw slaapstoornis verminderd doen wij aan de hand van een drietal belangrijke factoren:
 

Ondersteuning

 
Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die door uw lichaam verlangd wordt. Tijdens de slaaptest wordt uw lichaamsprofiel opgemeten en voelt u direct het verschil van een slaapsysteem afgesteld op uw lichaamsprofiel en een slaapsysteem die u overal wordt aangeboden.Met een slaapsyteem wat goed ondersteund zult u beter uitrusten en zal u ondanks uw slaapstoornis beter uitrsuten van de activiteiten gedurende de dag.
 

Comfort

 
Het is essentieel dat een slaapsysteem voldoende ondersteuning geeft maar uiteraard wil u ook lekker liggen in uw nieuwe bed. Niks is zo vervelend als het hebben van een slaapstoornis op een bed wat ook nog eens rugklachten etc. geeft. Daarom zullen wij verschillende matrastypen met u testen zodat u tot het gewenste slaapcomfort komt en lekker ligt zelfs als u een slaapstoornis heeft. Daarnaast kunt u ook kiezen voor de luxe van elektrische verstelbaarheid.
 

Investering

 
Natuurlijk is een persoonlijk slaapsysteem alleen maar persoonlijk wanneer dit slaapsysteem binnen uw budget valt. een investering in 10 jaar goed en gezond slapen is niet iets wat u iedere dag doet. Onze slaapadviseurs zullen u op een transparante manier laten zien wat de mogelijkheden zijn binnen het assortiment. Als u het complete slaapsysteem met zorg hebt samengesteld geven wij natuurlijk 365 dagen nachtrustgarantie op deze spullen. Een nieuw bed is niet iets waar u wakker van wilt liggen.
 
Natuurlijk moet uw nieuwe bed ook aesthetisch tot de verbeelding spreken. Klik hier om naar onze catalogus te gaan om te zien hoe u het bed verder kunt aankleden.
Nieuwsbrief