Slaapwinkel

Slapen. Sommige mensen kunnen er geen genoeg van krijgen. Anderen vinden het zonde van hun tijd. Eén ding staat vast: iedereen heeft het nodig. Hoe moet je anders die ingewikkelde klus op je werk klaren? Slapen doe je om te leven.  
 
Pak die uren ’s nachts voor voldoende energie overdag. Slaap heeft ook nog eens een positieve invloed op je levensduur.
 

Gezond slapen

 
Je hebt voldoende geslapen, maar slaap je ook gezond? Je bed geeft de doorslag. In slaapwinkel Morgana krijg je hier advies over. De slaapadviseur kijkt samen met jou welk bed je de juiste ondersteuning en comfort biedt en binnen je budget past. Zo kom je voortaan aan voldoende gezonde slaap.
 

Acht minuten

 
Het advies van onze slaapadviseur start met een slaaptest. Binnen acht minuten weet je welk bed het beste bij jouw lichaam past.
 

In de buurt

 

Slaapwinkels van Morgana vind je door het hele land. Bezoek er een bij jou in de buurt, kijk voor het overzicht op www.morgana.nl
Reserveer de slaaptest wanneer het jou uitkomt. Ook buiten openingstijden.

Vul dit formulier in om een afspraak te maken voor de gratis Slaaptest. Wij zullen ervoor zorgen dat deze beschikbaar is.

Door onderstaand formulier in te vullen geeft u ons toestemming om uw persoonsgegevens te gebruiken om uw boeking in behandeling te nemen. Voor meer informatie zie onze privacy verklaring.

Naam: Bram Ruiter
Leeftijd: 20 jaar
Klachten: Scoliose
Oplossing: P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Naam: Ron Esbeukman
Leeftijd: 54 jaar
Klachten: Geen
Oplossing: Ergosleep P4 lattenbodem
Ervaring: Lees verder
Nieuwsbrief