Slapeloosheid

Slapeloosheid is een bekend probleem. Oorzaken hiervan kunnen stress of lichamelijke problemen zijn. Bij Morgana hebben wij slaapsytemen die slapeloosheid tegen gaan. Een goed slaapsyteem laat u 's nachts uitrusten van de activiteiten gedurende de dag. Slapeloosheid komt vaak voor door een slaapsysteem wat niet goed ondersteunt en niet het comfort geeft wat uw lichaam van het bed vraagt. Een goed bed waar u minder slapeloze nacht op zult hebben ziet er voor iedereen ook anders uit. Bij Morgana gaan we op zoek naar de voor u unieke oplossing. Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lengte, gewicht en lichaamsbouw, heeft iedereen een andere slaapoplossing om slapeloosheid tegen te gaan. Na een grondige inventarisatie van uw slaapgedrag, bestaande bedsysteem en eventuele lichamelijke klachten gaan we op zoek naar een passend slaapsysteem die uw slapeloosheid verminderd.
 
Bij Morgana kiezen we een slaapsysteem door rekening te houden  met drie belangrijke factoren:
 

Ondersteuning

 
Door middel van de slaaptest wordt de mate van ondersteuning gemeten die uw lichaam van uw nieuwe slaapsysteem vraagt. Uw lichaamsprofiel wordt opgemeten en u voelt direct het verschil tussen een slaapsyteem afgesteld op uw lichaamsprofiel en een slaapsysteem wat u overal kunt vinden. Met een goed ondersteunde wervelkolom zult u 's nachts veel beter uitrusten en zo uw slapeloosheid verminderen.
 

Comfort

 
Naast een goede ondersteuning die heel belangrijk is om goed en gezond te laten slapen wilt u natuurlijk ook comfortabel liggen in uw nieuwe bed. Om eventuele slapeloosheid op te lossen is het belangrijk dat uw slaapsyteem ook het gewenste comfort geeft. Wij zullen samen met u verschillende matrassen uittesten op zo het gewenste comfortniveau te bereiken en zo slapeloosheid te verminderen.
 

Investering

 
Uiteraard is een persoonlijke oplossing alleen persoonlijk wanneer deze binnen uw budget valt. Een nieuw slaapsyteem uitkiezen omdat uw veel last heb van slapeloosheid is belangrijk maar het moet natuurlijk wel binnen uw budget vallen. Een slaapsysteem kopen is niet iets wat u iedere dag doet en daarom zullen we u op een transparantie manier laten zien wat de mogelijkheden zijn.
 
Uiteraard geven wij 365 nachten lang slaapgarantie op uw nieuwe bed want op uw nieuwe bed wilt u natuurlijk geen last hebben van uw slapeloosheid.
Nieuwsbrief