Stoffen ledikant

Wilt u een ledikant met de look van een boxspring? Kijk dan hier naar onze grootte collectie Stoffen ledikanten. Een stoffen ledikant bij Morgana kan compleet gemaakt worden met bijpassende hockers en voetenbanken. Kom nu naar de showroom om uw stoffen ledikant zelf naar geheel eigen smaak samen te stellen.
 

Verschillende stijlen

 
Bij Morgana hebben wij verschillende stijlen om u helemaal weg te laten dromen. Neem het puur natuurlijke van Nairobi, het strakke eigentijdse van New York, de felle kleuren van Casablanca of de weelderige luxe van Wenen. Laat je in één van onze winkels inspireren welk stoffen ledikant het beste bij jou smaak past.
 

Comforthoogte

 
Een stoffen ledikant kan dus helemaal naar uw smaak aangepast worden. Daarnaast is het mogelijk om uw ledikant te bestellen op comforthoogte voor een gemakkelijke in/uit stap. Morgana heeft verschillende stoffen ledikanten in de collectie die met deze optie uitgerust kunnen worden.
 

Slaaptest

 
Esthetisch moet uw stoffen ledikant naar uw zin zijn maar nog belangrijker is dat u ook lekker slaapt op uw nieuwe bed. Uw lichaam moet zich ’s nachts kunnen herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Om te bepalen welke bedbodems en matrassen dat voor u gaan doen hebben we bij Morgana de slaaptest. 8 minuten testen is 10 jaar gezond slapen. Ook benieuwd naar wat een bed voor u op maat betekend? Klik dan hier voor de slaaptestvideo of maak gelijk een afspraak.
 

Vestigingen Morgana

 
Natuurlijk wilt u voordat u tot de koop over gaat van uw stoffen ledikant een Morgana vestiging bezoeken om uw nieuwe ledikant te bekijken. Klik hier om te kijken welke Morgana vestiging het dichtste bij u in de buurt is.
 
 
 
 
Nieuwsbrief