Uitgerust wakker worden met Poly artrose

Wanneer je last hebt van poly artrose is het kiezen van het juiste slaapsysteem niet eenvoudig. Er zijn veel slaapsystemen op de markt in veel verschillende prijsklassen maar hoe bepaalt u welk slaapsysteem het beste bij u past?
 
Aangezien iedereen een unieke combinatie heeft van lichaamsbouw , gewicht en lengte, ziet een goed slaapsysteem er voor iedereen anders uit. Om een helder beeld te geven welk slaapsysteem het beste bij u past, hebben wij bij Morgana de slaaptest. Tijdens deze test wordt uw lichaamsprofiel gemeten en kunt u het verschil ervaren tussen een slaapsysteem aangepast op uw lichaamsprofiel en een standaard slaapsysteem. Door het slaapsysteem aan te passen naar uw lichaamsprofiel zult u altijd de juiste ondersteuning en het juiste comfort ervaren.
 

Zekerheid

 
Om er zeker van te zijn dat u goed slaapt, hebben wij bij Morgana 365 dagen slaapgarantie. Zo kunt u binnen drie maanden het slaapsysteem aanpassen zodat u naar verloop van tijd zeker uitgerust wakker wordt.
 

Gratis hoofdkussen

 
Tijdens de slaaptest meten wij altijd de combinatie van bedbodem, matras en hoofdkussen. Kom met de ontvangen voucher naar één van onze winkels en laat u een gratis hoofdkussen aanmeten. Klik hier om te zien naar welke vestiging u het beste kunt gaan.
Nieuwsbrief