Menu

Black Friday aanbieding Morgana

Een week lang Black Friday

Tijdens onze Black Friday actie profiteer je een week lang van veel voordeel op onder andere onze boxspring Stockholm. De elektrisch verstelbare boxspring is afgeprijsd van €3.119,- naar €2.183,-! Naast deze mooie deal, profiteer je bij Morgana van vele andere persoonlijke aanbiedingen. Nadat je de slaaptest in de winkel hebt gedaan, hebben we inzicht in jouw SLAAP-DNA®. Hiermee kunnen we zien welke slaapoplossing het beste bij jou past. Kom langs in de winkel en ontdek jouw persoonlijke voordeel!

 

Ook tijdens Black Friday verantwoord winkelen

Veilig winkelen tijdens Black Friday

 

Morgana banner Slaaptestweken

Word jij elke ochtend fit en uitgerust wakker? Goed en gezond slapen is heel belangrijk. Zeker als je je bedenkt dat een gemiddeld persoon 1/3 van zijn of haar leven in bed doorbrengt. Een goede nachtrust is per persoon verschillend. Er bestaat dan ook niet zoiets als één geschikt bed voor iedereen. 

Tijdens de Slaaptestweken laten onze slaapadviseurs jou graag ervaren wat een persoonlijke slaapoplossing voor effect heeft op de kwaliteit van jouw nachtrust. We vinden deze persoonlijke slaapoplossing altijd aan de hand van de Slaaptest. Tijdens de acht minuten durende test, waarbij je gaat liggen op een testbed, past het bed zich volledig aan op jouw lichaam. De test brengt de drukpunten van jouw lichaam in kaart en laat zien op welke plekken jij meer ondersteuning nodig hebt. Na de Slaaptest weet je wat jouw SLAAP-DNA® is. De slaapadviseur stelt dan, samen met jou, jouw best persoonlijke slaapoplossing samen.  

Je besluit de komende 10 tot 15 jaar goed en gezond te slapen in een bed die aangepast is op jouw SLAAP-DNA®. Geweldig! Daarbij laten we je graag profiteren van mooie persoonlijke voordelen. Hoe beter jouw nachtrust, hoe hoger jouw korting. Neem alvast een kijkje in de folder of kom langs in één van de Morgana winkels!

 

Met de juiste ondersteuning vanuit jouw bed kom je al een heel eind als het gaat om goed en gezond slapen. Maar om echt optimaal van je nachtrust te kunnen genieten, is het ook belangrijk om na te denken over jouw dekbed. Jouw ideale dekbed moet passen bij jouw comforteisen en het complete bed. Een niet passend dekbed kan namelijk de optimale werking van je matras of hoofdkussen tegen gaan. Bovendien is het goed om een zowel een zomer- als een winterdekbed te hebben. 

Ook een topper draagt bij aan jouw slaapcomfort. Wist je dat een topper zo'n 7 jaar meegaat? Daarna is het tijd voor een upgrade. Met de Upgrade Deals van Morgana profiteer je van mooie voordelen. Kom langs in één van onze winkels voor meer deals!

Morgana upgrade deals

 

Wat is jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest!

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag.

Slaaptest

Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Met een acht minuten durende slaaptest kun je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart, dit is jou SLAAP-DNA®. Met deze informatie kun je samen met de adviseur het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Slaaptest boeken