Menu

WinterSALE!

Profiteer tijdens onze WinterSALE van extra veel voordeel! Onderstaand een greep uit onze acties. Kom voor nog meer voordeel langs in één van onze winkels.

Hoe weet jij welk bed voor jou het meest geschikt is? Doe onze slaaptest en ontdek in slechts 8 minuten jouw bed, ingesteld op jouw eigen lichaamsprofiel. Jouw persoonlijke slaapoplossing bestaat uit 4 onderdelen die worden samengesteld op basis van je gemeten SLAAP-DNA®. Plan hier alvast je slaaptest.

Een greep uit onze WinterSALE acties

  •  

Wat is jouw SLAAP-DNA®?
Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een goed bed moet je lichaam ´s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren.

Doe de gratis slaaptest
Al deze acties zijn af te stemmen op jou SLAAP-DNA®. Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest en ontdek welke boxspring, kussen of topper bij jou past, onze slaapadviseurs begeleiden je graag naar de best persoonlijke slaapoplossing! Plan hier je slaaptest.

Voor meer informatie kijk in de catalogus of bezoek één van onze winkels voor een uitgebreid kijkje in de showroom. Wij helpen jou graag naar jouw best persoonlijke slaapoplossing, rekening houdend met jou wensen, behoeftes en investering.