Menu

Late Summerdeals!

Na een prachtige zomer met heerlijke temperaturen en een record brekende hittegolf, gaan we langzamerhand richting de nazomer. De zomerse temperaturen worden geleidelijk minder, maar ons voordeel niet! Wij zomeren nog even door met onze Late Summerdeals. Vanaf 2 t/m 30 september profiteer je bij ons van de volgende acties.

Tot 30% korting op boxsprings

Op zoek naar een nieuw bed of is je oude bed echt aan vervanging toe? Dan is nu de tijd om deze te vervangen, want tijdens de Late Summerdeals profiteer je bij ons van kortingen tot 30% op onze boxsprings.

Een 2e kussen voor de halve prijs

Een kussen wordt vaak onderschat, maar is bepalend voor de ondersteuning van je hoofd en je bovenste rug- en nekwervels. Kies daarom voor het kussen wat bij jouw lichaamsprofiel past en ontvang tijdens de Late Summerdeals het 2e kussen voor de halve prijs!

20% Korting op Morgana Toppers

Een topper is nét dat beetje extra comfort op je bed. Het maakt de naad tussen 2 matrassen minder voelbaar en opmaken van een topper kost minder inspanning dan het opmaken van een zware matras. Daarom nu tijdens de Late Summerdeals 20% korting op onze Morgana Toppers!

20% Korting op moltons 
Je matras beschermen en de kwaliteit van je matras behouden? Kies dan voor een molton. Deze beschermt je matras en voorkomt dat al je transpiratievocht verdwijnt in de matras. Het is dus ook een stuk schoner en hygiënischer. Nu 20% korting op moltons tijdens de Late Summerdeals!

Wat is jouw SLAAP-DNA®?
Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een goed bed moet je lichaam ´s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren.

Doe de gratis slaaptest
Al deze acties zijn af te stemmen op jou SLAAP-DNA®. Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest en ontdek welke boxspring, kussen of topper bij jou past, onze slaapadviseurs begeleiden je graag naar de best persoonlijke slaapoplossing! Plan hier je slaaptest. 

Voor meer informatie kijk in de catalogus of bezoek één van onze winkels voor een uitgebreid kijkje in de showroom. Wij helpen jou graag naar jou best persoonlijke boxspring rekening houdend met jou wensen, behoeftes en investering.