Menu

Final Wintersale bij Morgana: Ontdek Jouw Persoonlijk Slaapvoordeel! 

Bij Morgana begrijpen we dat jouw slaap uniek is, daarom nodigen we je uit voor een GRATIS slaaptest. Dompel jezelf onder in een wereld van slaapcomfort en onweerstaanbare aanbiedingen!

Ontdek jouw persoonlijk slaapvoordeel in een van onze winkels. Of je nu op zoek bent naar een matras, kussen of bed, wij hebben de perfecte oplossing voor een goede nachtrust. 

Wacht niet langer en geef jouw slaap de aandacht die het verdient. Geniet van speciale kortingen op geselecteerde producten en maak jouw slaapkamer klaar voor het koude seizoen.

Zoek jouw winkel 

 

Doordeweeks een bed kopen? Krijg 100€ bedtextiel gratis!

€100,- gratis bedtextiel? Je leest het helemaal goed.
Kom je bij Morgana een bed kopen op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag of vrijdag? Dan mag je €100,- aan textiel extra uitkiezen!
Het enige wat wij vragen, is een afspraak te maken. Dit kan telefonisch en via de website.
De voorwaarden van de actie vind je hier

Maak een afspraak

 

Uitgerust wakker worden in een bed dat perfect bij je past?
Een goede nachtrust is enorm belangrijk om je fit en vitaal te voelen. Om goed te kunnen slapen, heb je een bed nodig dat is afgestemd op jouw lichaam en op de 4 belangrijkste componenten; de ondersteuning vanuit de bedbodem en het comfort van je matras, (topper), hoofdkussen en dekbed.

Door deze 4 componenten aan te passen aan jouw SLAAP-DNA® stellen we jouw best persoonlijke slaapoplossing samen. Met onze slaaptest brengen we in 8 minuten jouw SLAAP-DNA® in kaart en laten we je direct ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

 

Voorwaarden van de Final Wintersale

  • Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen of kortingen.
  • Actie geldig van 19 februari 2024 tot 3 maart 2024. De Final Wintersale wacht op jou, maak direct jouw afspraak.