Menu

Summer Sale

Al 35 jaar gaan we samen met onze klanten op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing. Een slaapoplossing afgestemd op hun eigen lichaamsprofiel, zodat ze kunnen genieten van een optimale nachtrust en zo het maximale uit hun dag kunnen halen. Wil je dit ook bereiken? Kom dan nu naar één van onze winkels en profiteer tijdens de Summer Sale van 15% zomervoordeel!

15% zomervoordeel tijdens de Summer Sale
In de maanden juli en augustus ontvang je in onze winkels 15% voordeel bij aankoop van een compleet slaapsysteem. Je ontvangt het voordeel in de vorm van een waardecheque. De waardecheque is vervolgens te besteden aan bedtextiel en (zomer)dekbedden.

Actievoorwaarden
• Bij aankoop van een compleet slaapsysteem, bestaande uit een bedbodem, matras en hoofdkussen, ontvang je een waardecheque t.w.v. 15% van het aankoopbedrag van de bedbodem, matras en hoofdkussen.
• De actie is niet geldig i.c.m. overige acties en/of actiemodellen.
• De waardecheque is te besteden aan bedtextiel, dekbedden en accessoires (de waardecheque is niet te verzilveren voor de aankoop van een ledikant).
• Te besteden bij de winkel van uitgifte.
• De waardecheque is niet in te wisselen voor contant geld.
• De waardecheque is niet over te dragen aan een ander.
• De waardecheque kan direct worden verzilverd bij een order van een compleet slaapsysteem.

Zoek jouw winkel 

 

Uitgerust wakker worden in een bed dat perfect bij je past?
Een goede nachtrust is enorm belangrijk om je fit en vitaal te voelen. Om goed te kunnen slapen, heb je een bed nodig dat is afgestemd op jouw lichaam en op de 4 belangrijkste componenten; de ondersteuning vanuit de bedbodem en het comfort van je matras, (topper), hoofdkussen en dekbed.

Door deze 4 componenten aan te passen aan jouw SLAAP-DNA® stellen we jouw best persoonlijke slaapoplossing samen. Met onze slaaptest brengen we in 8 minuten jouw SLAAP-DNA® in kaart en laten we je direct ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak