Menu

Slaaptestweken!

Hoe weet jij welk bed voor jou het meest geschikt is? Doe onze slaaptest en ontdek in slechts 8 minuten jouw bed, ingesteld op jouw eigen lichaamsprofiel. Jouw persoonlijke slaapoplossing bestaat uit 4 onderdelen die worden samengesteld op basis van je gemeten SLAAP-DNA®. Koop je tijdens de slaaptestweken o.b.v. ons slaaptestadvies een persoonlijke slaapoplossing, dan ontvang je 10% korting*! Plan hier alvast je slaaptest.

Tot 30% korting op boxsprings

Op zoek naar een nieuw bed of is je oude bed echt aan vervanging toe? Dan is nu de tijd om deze te vervangen, want tijdens de slaaptestweken profiteer je bij ons van kortingen tot 30% op onze boxsprings.

10% Korting op een geprofileerde slaapoplossing

Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Kies daarom voor een geprofileerde slaapoplossing, passend bij jouw lichaamsprofiel. Tijdens de slaaptestweken 10% korting op een geprofileerde slaapoplossing!

10% Korting op een hoofdkussen

Een kussen wordt vaak onderschat, maar is bepalend voor de ondersteuning van je hoofd en je bovenste rug- en nekwervels. Kies daarom voor het kussen wat bij jouw lichaamsprofiel past. Nu bij aanschaf van een geprofileerde slaapoplossing 10% korting op een hoofdkussen!

15% Korting op dekbedden

Ook een dekbed is persoonlijk. Heb je het bijvoorbeeld snel warm of juist koud. Het juiste dekbed is een belangrijk onderdeel van een optimale nachtrust! Toe aan een nieuw dekbed? Tijdens de slaaptest weken profiteer je van 15% korting op alle dekbedden.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?
Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een goed bed moet je lichaam ´s nachts kunnen laten herstellen van de activiteiten gedurende de dag. Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren.

Doe de gratis slaaptest
Al deze acties zijn af te stemmen op jou SLAAP-DNA®. Benieuwd naar jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest en ontdek welke boxspring, kussen of topper bij jou past, onze slaapadviseurs begeleiden je graag naar de best persoonlijke slaapoplossing! Plan hier je slaaptest. 

Voor meer informatie kijk in de catalogus of bezoek één van onze winkels voor een uitgebreid kijkje in de showroom. Wij helpen jou graag naar jou best persoonlijke boxspring rekening houdend met jou wensen, behoeftes en investering.

*Niet i.c.m. met andere lopende acties en actiemodellen. Vraag naar de voorwaarden.