Menu

Wist je dat ruim 60 procent van de Nederlanders problemen heeft met slapen? Om goed te kunnen slapen heb je een slaapoplossing nodig die is afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Een goede nachtrust is per persoon verschillend en afhankelijk van 4 componenten. De ondersteuning vanuit de bedbodem, het comfort van je matras (en/of topper), de ondersteuning van het hoofdkussen en je dekbed. Bij het samenstellen van een persoonlijke slaapoplossing, kunnen we alle 4 componenten aanpassen aan de hand van jouw SLAAP-DNA®. Met onze 8 minuten durende slaaptest brengen we jouw SLAAP-DNA® volledig in kaart en laten we je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Stapelkortingsactie

Tijdens de maanden juli en augustus is goed en gezond slapen EXTRA voordelig. Wil jij ook elke dag fit en uitgerust wakker worden? Boek dan onze gratis slaaptest en profiteer van onze stapelkortingsactie.

Hoe beter jouw nachtrust, hoe hoger de korting!

- 5% korting op de bedbodem
- 10% korting op het matras, bij aankoop van een bedbodem
- 15% korting op een hoofdkussen, bij aankoop van een bedbodem en matras
- 20% korting op een dekbed, bij aankoop van een bedbodem, matras en hoofdkussens

Bekijk hier onze actiefolder

Wat is jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest!

Slaaptest

Ieder lichaamsprofiel is anders, net als je SLAAP-DNA®. Er is dan ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Als je bedenkt dat je gemiddeld 1/3 van je leven in bed ligt (gemiddeld 260.000 uur), dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, laat je dus goed informeren.

De slaaptest

Wil jij ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen, doe dan onze 8 minuten durende slaaptest. Aan de hand van het advies van de slaaptest, begeleiden onze slaapadviseurs je naar de best persoonlijke slaapoplossing.

Maak hier eenvoudig een afspraak bij jouw Morgana winkel.

 

*De stapelkortingsactie is geldig t/m 30 augustus 2020. De stapelkortingsactie is niet geldig i.c.m. actiemodellen en showroom acties.