Menu

Actiepagina-slaaptestweken-okt2023

Slaaptestweken bij Morgana

De zomer is voorbij, maar de belofte van perfecte nachtrust gaat door. De Slaaptestweken van Morgana zijn weer gestart van 2 oktober tot 17 december. Ontdek jouw persoonlijke korting op complete slaapsystemen gedurende deze beperkte periode.

Ben je klaar om de kwaliteit van je slaap deze herfst te verbeteren en te profiteren van deze fantastische deals?
Bezoek een van onze winkels en laat je inspireren door ons brede scala aan keuzes. Morgana is toegewijd om je nachten nog comfortabeler te maken!

Geniet van een rustige slaap en omarm het comfort van de herfst met een nieuw bed van Morgana! Maak direct een afspraak.

Voorwaarden van de Slaaptestweken

Deze promotie kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen of kortingen.

Een compleet slaapsysteem omvat een boxspring of bedframe met een lattenbodem, matras en kussen.

Actie geldig van 2 oktober tot 17 december. De Slaaptestweken wachten op jou, maak direct jouw afspraak.

Zoek jouw winkel 

 

Uitgerust wakker worden in een bed dat perfect bij je past?
Een goede nachtrust is enorm belangrijk om je fit en vitaal te voelen. Om goed te kunnen slapen, heb je een bed nodig dat is afgestemd op jouw lichaam en op de 4 belangrijkste componenten; de ondersteuning vanuit de bedbodem en het comfort van je matras, (topper), hoofdkussen en dekbed.

Door deze 4 componenten aan te passen aan jouw SLAAP-DNA® stellen we jouw best persoonlijke slaapoplossing samen. Met onze slaaptest brengen we in 8 minuten jouw SLAAP-DNA® in kaart en laten we je direct ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak