Menu

Wil je elke dag vol energie beginnen? Een goede nachtrust is enorm belangrijk om je fit en vitaal te voelen. Om goed te kunnen slapen, heb je een slaapoplossing nodig die is afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Een goede nachtrust is per persoon verschillend en afhankelijk van 4 componenten. De ondersteuning vanuit de bedbodem, het comfort van je matras (en/of topper), de ondersteuning van het hoofdkussen en het comfort van je dekbed.

Door deze 4 componenten aan te passen aan jouw SLAAP-DNA®, stellen we jouw beste persoonlijke slaapoplossing samen. Met onze slaaptest brengen we in 8 minuten jouw SLAAP-DNA® in kaart en laten we je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen. Profiteer tijdens onze WinterSALE van heel veel voordeel. Doe de gratis slaaptest en ontdek jouw persoonlijke voordeel!

Slaaptest boeken

 

Met de juiste ondersteuning vanuit jouw bed kom je al een heel eind als het gaat om goed en gezond slapen. Maar om echt optimaal van je nachtrust te kunnen genieten, is het ook belangrijk om na te denken over jouw dekbed. Jouw ideale dekbed moet passen bij jouw comforteisen en het complete bed. Een niet passend dekbed kan namelijk de optimale werking van je matras of hoofdkussen tegen gaan. Bovendien is het goed om een zowel een zomer- als een winterdekbed te hebben.

Weten of je goed slaapt? Je meet het met de Ergosleep®-tracker! Wanneer je goed slaapt, herstelt jouw lichaam zich van alle activiteiten van die dag. Het zorgt ervoor dat je de volgende dag fit en vitaal wakker wordt. De Ergosleep®-tracker meet o.a. jouw hartslag, ademhalingsfrequentie, draaibewegingen, slaapcyclus, de temperatuur van de slaapkamer en vertaalt deze gegevens naar een slaapscore en geeft je vervolgens advies om je slaapkwaliteit te verbeteren.

Kom langs in één van onze winkels voor nog meer deals en voordeel!

Morgana upgrade deals

Wat is jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest!

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag.

Slaaptest

Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Met een acht minuten durende slaaptest kun je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart, dit is jou SLAAP-DNA®. Met deze informatie kun je samen met de adviseur het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Slaaptest boeken