Menu

Uitgerust wakker worden in een bed dat perfect bij je past? Een goede nachtrust is enorm belangrijk om je fit en vitaal te voelen. Om goed te kunnen slapen, heb je een slaapoplossing nodig die is afgestemd op jouw lichaamsprofiel. Een goede nachtrust is per persoon verschillend en afhankelijk van 4 componenten. De ondersteuning vanuit de bedbodem, het comfort van je matras (en/of topper), de ondersteuning van het hoofdkussen en het comfort van je dekbed.

Door deze 4 componenten aan te passen aan jouw SLAAP-DNA®, stellen we jouw beste persoonlijke slaapoplossing samen. Met onze slaaptest brengen we in 8 minuten jouw SLAAP-DNA® in kaart en laten we je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Doe de gratis slaaptest en ontdek jouw persoonlijke voordeel!

 

Slaaptest boeken
* De incentive ontvang je bij aankoop van een slaapsysteem. Een slaapsysteem bestaat uit een bedbodem, matras en hoofdkussen.
* De actie is niet geldig i.c.m. andere acties.
* Je hebt de keuze uit €150,- korting op bedtextiel of een gratis Ergosleep®-Tracker t.w.v. €150,-. 
* Deze incentive ontvang je enkel bij een geboekte slaaptest/afspraak. Het van te voren boeken van een slaaptest/afspraak helpt ons om onze planning effectief in te zetten, wat ons kosten bespaard. Deze bespaarde kosten kunnen we met jou delen, waardoor we je een incentive kunnen aanbieden. 

Wat is jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest!

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag.

Slaaptest

Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Met een acht minuten durende slaaptest kun je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart, dit is jou SLAAP-DNA®. Met deze informatie kun je samen met de adviseur het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Slaaptest boeken