Menu

Op zoek naar een nieuwe boxspring? Kom dan langs bij één van onze Morgana winkels, want in de maand september profiteer je van onze Boxspring Deals. Dat betekent heel veel boxsprings extra voordelig!

Bekijk onze folder voor een greep uit onze Boxsprings Deals. Uiteraard hebben we nog veel meer Boxspring Deals, kom daarvoor langs in één van onze winkels. klik hier jouw Morgana winkel.

 

Is je hoofdkussen ouder dan 5 jaar of lig je op een topmatras die ouder is dan 7 jaar? Dan is het tijd voor een upgrade. Tijdens de Boxsprings Deals geldt op alle hoofdkussens 2e hoofdkussen halve prijs en ontvang je 15% korting op onze Morgana toppers.

De Boxspring Deals zijn geldig van 31 augustus t/m 4 oktober 2020.

 

Wat is jouw SLAAP-DNA®? Doe de gratis slaaptest!

Slaaptest

Ieder lichaamsprofiel is anders, net als je SLAAP-DNA®. Er is dan ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Als je bedenkt dat je gemiddeld 1/3 van je leven in bed ligt (gemiddeld 260.000 uur), dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, laat je dus goed informeren.

De slaaptest

Wil jij ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen, doe dan onze 8 minuten durende slaaptest. Aan de hand van het advies van de slaaptest, begeleiden onze slaapadviseurs je naar de best persoonlijke slaapoplossing.

Maak hier eenvoudig een afspraak bij jouw Morgana winkel.

 

*De stapelkortingsactie is geldig t/m 30 augustus 2020. De stapelkortingsactie is niet geldig i.c.m. actiemodellen en showroom acties.