Menu

Verzending & bezorging - online

Wat zijn de verzendkosten van mijn bestelling?
Alle bestellingen met een totaalbedrag vanaf €50,- bezorgen wij gratis in Nederland, België en Duitsland. Voor bestellingen tot €50,- geldt dat er €4,99 in rekening gebracht wordt voor transportkosten.

Verzenden naar het buitenland:

  • Verzenden naar Frankrijk, Luxemburg, Spanje, Italië, Zweden, Denemarken en Oostenrijk kost €6,95 ongeacht het orderbedrag.
  • Verzenden naar Finland, Groenland, Faeröer eilanden, Zwitserland, Griekenland, Polen, Portugal en Noorwegen kost €8,95 ongeacht het orderbedrag. 
  • Verzenden naar het Verenigd Koninkrijk is op dit moment helaas niet mogelijk. 

Krijg ik een verzendbevestiging?
Deze krijg je zeker! Wij zenden onze pakketjes met DHL, Post NL of DPD. Zodra jouw producten zijn ingepakt in ons magazijn ontvang je per mail een verzendcode. Deze is uiterlijk de volgende ochtend actief.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Kwaliteit en service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij pakken je bestelling met veel zorg in en versturen deze in een stevige doos. 

Wordt er ook op zaterdag bezorgd?
Ja, er wordt ook op zaterdag bezorgd. Dit geldt echter niet voor avondlevering; dit is alleen mogelijk van maandag tot en met vrijdag. In het buitenland wordt niet op zaterdag geleverd.

Wat gebeurd er als ik niet thuis ben tijdens de bezorging?
Wanneer je niet thuis bent als jouw pakket bezorgd wordt, probeert de bezorger in veel gevallen het pakket aan te bieden bij jouw buren. Mocht dit niet mogelijk zijn, vindt er op een andere dag nog een bezorgpoging bij je plaats. Daarna gaat het pakket naar een afhaallocatie. Je ontvangt hier bericht over. 

Weet je zeker dat je op een mogelijk moment van bezorging niet thuis bent? Kies dan in het bestelproces voor een latere bezorgdatum of voor avondlevering.

Wanneer kan ik mijn bestelling thuis verwachten?
Binnen 1 tot 3 werkdagen wordt jouw pakket vanuit ons magazijn verzonden (wanneer voorradig). 

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de verzending en bezorging? Neem dan contact met ons op.