Menu

Elektrisch verstelbare lattenbodem

Een elektrisch verstelbare lattenbodem is het summum van de bedbodems. Als je eenmaal voor een elektrische lattenbodem gekozen hebt, wil je nooit meer terug naar een reguliere bodem. Met een eenvoudige druk op de knop van je draadloze afstandsbediening lig je zo in de gewenste positie.

Filteren

Op zoek naar een elektrisch verstelbare lattenbodem?

Een elektrisch verstelbare lattenbodem is het summum van de bedbodems. Als je eenmaal voor een elektrische lattenbodem gekozen hebt, wil je nooit meer terug naar een reguliere bodem. Met een eenvoudige druk op de knop van je draadloze afstandsbediening lig je zo in de gewenste positie.

Tot wel vier verschillende zones van je lattenbodem zijn afzonderlijk elektrisch verstelbaar, zodat je de slaap- of zithouding kunt bepalen die je het prettigst vindt. Lattenbodemens die elektrisch verstelbaar zijn, zorgen niet alleen voor een optimaal slaapcomfort en een gezonde nachtrust, ze bieden je ook de mogelijkheid om in een comfortabele houding een boek te lezen of televisie te kijken vanuit je bed. Praktisch toch?

Wat zijn de voordelen van een elektrisch verstelbare lattenbodem?

Lattenbodems die elektrisch verstelbaar zijn, lijken op het eerste gezicht een overbodige luxe, maar je zult er versteld van staan hoe praktisch ze kunnen zijn:

 • Luxe, gemak en comfort verenigd in een eenvoudige druk op de knop van een meegeleverde draadloze afstandsbediening.
 • Het hoofd- en het voeteneinde zijn onafhankelijk van elkaar te verstellen en sommige lattenbodems beschikken zelfs over een neksteun en een knieknik.
 • Lattenbodems die je elektrisch kunt verstellen, zijn ideaal bij rugpijn, nekklachten, doorbloedingsproblemen, rusteloze benen of andere fysieke klachten.
 • Houd je er niet van om steeds in dezelfde houding te liggen, dan kun je gemakkelijk switchen tussen verschillende houdingen.
 • Samen met een kwalitatief matras vormt een elektrisch verstelbare lattenbodem een perfect slaapsysteem dat aangepast is aan je persoonlijke slaapvoorkeuren.
 • Met een lattenbodem die elektrisch verstelbaar is, kun je in een handomdraai je positie aanpassen aan je behoeftes: je hoofdeinde iets hoger als je vaak last hebt van reflux of snurken, je benen omhoog om je doorbloeding te verbeteren en rechtop zitten om te eten en te drinken als je even ziek in bed ligt.
 • Daarnaast is een elektrisch verstelbare lattenbodem ook handig als je je hoofdeinde wilt verhogen om te lezen of om helemaal rechtop televisie te kijken; de mogelijkheden zijn oneindig. Je hoeft dus echt niet oud en versleten of ziek te zijn om te kiezen voor het comfort en gemak van een elektrisch verstelbare lattenbodem.
 • Als je kiest voor een combinatie van 2 elektrische lattenbodems om samen één bed te vormen, dan kunnen jullie elk afzonderlijk jullie lattenbodem elektrisch regelen volgens eigen behoefte. Zo kan bijvoorbeeld de ene zijn hoofdeinde iets hoger instellen, terwijl de andere zijn benen wat hoger instelt.

Assortiment van Morgana

Bij Morgana vind je een ruime keuze lattenbodems van zowel Ergosleep® als het huismerk Morgana die elektrisch verstelbaar zijn met één of meerdere motoren in functie van je behoeftes, voorkeuren, medische situatie en budget.

Elektrisch verstelbare lattenbodems van Ergosleep®

De lattenbodems van Ergosleep® kenmerken zich door hun hoge mate van ergonomie, verstelbaarheid en instelbaarheid. De ideale basis voor een gezonde, aangename nachtrust.

Dankzij de verende buiglatten en draagelementen, geniet je lichaam van een actieve ondersteuning. Het ophangsysteem is uiterst duurzaam en heeft een vormgeheugen.

In de meeste beddenwinkels vind je lattenbodems die enkel elektrisch verstelbaar zijn ter hoogte van het hoofd- en het voeteneinde. Ergosleep® heeft meer verstelmogelijkheden. Ergosleep heeft immers drie types lattenbodems (P1, P3 en P4), die onderling verschillen in de mate waarin ze ingesteld kunnen worden volgens uw persoonlijk SLAAP-DNA®. De elektrische instelling hangt af van het model dat je kiest:

 • Fix: Vlakke, niet verstelbare lattenbodem (P1, P3 en P4)
 • Top: Lattenbodem met één elektrische motor die het ruggedeelte verstelt. Ideaal bij reflux, om een boek te lezen, televisie te kijken of te genieten van een ontbijt op bed. Het rug- met hoofdgedeelte is elektrisch verstelbaar (P3 en P4)
 • Synchro 2: Lattenbodem met twee motoren die elektrisch verstelbaar zijn aan het rug- en benengedeelte. Je kunt de bedbodem zo instellen dat je benen wat hoger liggen. Een ideale houding als je vaak last hebt van vermoeide benen of een blessure. (P1, P3 en P4)
 • Synchro 4: Lattenbodem met vier motoren waarbij je naast het verstelbare rug- en benengedeelte ook de positie van je knieën kunt instellen (knieknik). Door de benen in een hoek van maximaal 90° in te stellen (psoashouding), verminder je de druk op je ruggenwervels en tussenwervelschijven. Hierdoor wordt je rug volledig ontlast en kunnen je spieren zich rustig ontspannen. Ook de hoofdsteun van deze lattenbodem is elektrisch verstelbaar. Zo regel je de voor jou perfecte hoek voor een optimaal zitcomfort. (P4)
 • Extra optie hoofd- en voetenlift: Een van beide kan nuttig zijn als je last hebt van reflux, een verstopte neus, vermoeide benen of spataders

De drie elektrisch verstelbare lattenbodemmodellen van Ergosleep® beschikken ook over een zogenaamde zero-g functie, waarmee de bodem automatisch de meest ontspannen positie aanneemt. Heb je een andere favoriete houding? Stel deze dan eenvoudig in met de geheugenfunctie op je draadloze afstandsbediening.

Elektrisch verstelbare lattenbodems van Morgana

 • B4100: lattenbodem van ondersteuningsniveau 1 met een soepele schouderzone en extra ondersteuning in de lenden, zodat je minder druk en extra comfort ervaart in de schoudergordel. De elektrische variant van deze lattenbodem is elektrisch verstelbaar in het been- en ruggedeelte zonder dat je hiervoor uit bed hoeft te stappen. Verkrijgbaar met draadloze bediening.
 • B6100: comfortabele lattenbodem van ondersteuningsniveau 2 met extra comfort ter hoogte van de schouders en de lenden. De elektrische variant van deze lattenbodem is eveneens elektrisch verstelbaar in het been- en ruggedeelte. Verkrijgbaar met draadloze bediening.

Enkele tips om een elektrisch verstelbare lattenbodem te kiezen

 • Aantal bewegende zones: Het grootste verschil tussen de diverse modellen is het aantal verstelbare zones of motoren. Naast de meest voorkomende opties, zoals verstelbaar hoofd- en voeteneinde, vind je in ons aanbod ook lattenbodems met vier motoren, zodat je extra comfort geniet met een hoofdsteun en een kniehoek-instelling.
 • Slaap-DNA®: Bij Morgana vind je het volledige aanbod ergonomische elektrisch verstelbare lattenbodems van Ergosleep®, die helemaal persoonlijk ingesteld kunnen worden volgens je eigen Slaap-DNA®. Bezoek een van onze slaapwinkels en laat volledig gratis je persoonlijk Slaap-DNA® aanmeten in onze slaapcocon®. Binnen de 8 minuten weet je welk slaapprofiel je hebt en kunnen wij starten met de configuratie van je ledikant.
 • Bijpassende matras: Een kwalitatieve lattenbodem vraagt om een kwalitatief matras. Tijdens de 8-minuten durende Slaap-DNA®-test worden ook de drukpunten van je lichaam gemeten. Op basis van het resultaat wordt de ideale stevigheid en comfort van het matras bepaald dat past bij jouw lichaamsprofiel. Kies je voor een elektrisch verstelbare lattenbodem, wees gerust, al onze matrassen buigen zonder moeite mee met de verschillende instellingen van je lattenbodem.
 • Een bijpassende ledikant: Al onze elektrisch verstelbare lattenbodems passen in onze ledikanten. Of je nu houdt van strak en modern, of van rustiek hout of een prachtig gestoffeerd ledikant die eruitziet als een boxspring, bij Morgana is alles mogelijk. Wist je trouwens dat je bijna al onze modellen helemaal naar smaak zelf kunt samenstellen? In ons aanbod vind je heel wat materialen en kleuren en kun je spelen met diverse poten en bijpassende nachtkastjes.

Elektrisch verstelbare lattenbodems in verschillende afmetingen

Binnen ons aanbod lattenbodems die elektrisch verstelbaar zijn, zul je versteld staan van de keuze aan afmetingen:

 • Ergosleep®-lattenbodems
  Lengte: 200, 210, 220
  Breedte: 70, 75, 80, 90, 100, 120, 140, 150, 160, 180, 200
 • Morgana lattenbodems
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140

Een elektrisch verstelbare lattenbodem kopen bij Morgana

Bekijk het aanbod lattenbodems online of in een winkel bij jou in de buurt. Onze slaapadviseurs staan klaar om voor jou de best mogelijke slaapoplossing te vinden, gebaseerd op jouw SLAAP-DNA®. Al onze lattenbodems worden op maat gemaakt en zijn daarom exclusief in de winkel te bestellen. We hebben ook handmatig verstelbare lattenbodems. Aarzel niet om ons te bezoeken.