Menu

Hoeslakens

Een hoeslaken draagt bij aan het comfort, de stijl en natuurlijk de hygiëne van je bed. Wat past bij jou? Koel en glad Perkal-katoen, zacht Jersey, luxe Egyptisch katoen-satijn of luchtig linnen? Voor matras of topper en voor 1 persoon of 2 personen? Met één split of zelfs twee? Het kan allemaal en ook nog in diverse trendkleuren.

Filteren

Hoeslakens voor matrassen, toppers en (dubbele) splittoppers

We adviseren iedereen om altijd gebruik te maken van een molton en hoeslaken om je matras of topper te beschermen tegen transpiratie, vlekken en slijtage.

Het model hoeslaken

  • Matras hoeslakens: Deze hoeslakens zijn geschikt voor matrassen met hoekhoogte tot 40 cm.
  • Split matras hoeslakens: Heb je elektrisch verstelbaar bed met twee lossen matrassen, maar wil je graag één hoeslaken? Kies dan voor een HSL split matras hoeslaken. Met een extra verstevigde split van 90 cm aan het hoofdeinde en een korte split aan het voeteneinde. Zo kunnen de twee lighelften toch apart van elkaar bewegen.
  • Topper/topmatras hoeslakens: Deze hoeslakens zijn geschikt voor toppers/topmatrassen met een hoekhoogte tot 12 cm. Zonder split.
  • Splittopper hoeslakens: Deze hoeslakens hebben aan het hoofdeinde een extra verstevigde split van maar liefst van 90 cm. Geschikt voor toppers/topmatrassen met een hoekhoogte tot 12 cm.
  • Dubbele splittopper hoeslakens: Deze hoeslakens zijn aan het hoofd-en voeteneinde voorzien van een (extra verstevigde) dubbele split van maar liefst 90 centimeter, waardoor het matras steeds een mooi geheel vormt, zelfs als de twee matrashelften afzonderlijk in hoogte zijn versteld. Geschikt voor toppers/topmatrassen met een hoekhoogte tot 12 cm.

Het juiste materiaal hoeslaken

  • Perkal-katoen: Extra glad katoen, vocht absorberend en ademend. Heerlijk koel in de zomer.
  • Jersey stretch: Heerlijk zacht en elastisch. Perfect voor een strak opgemaakt bed.
  • Linnen: Gemaakt van 100% natuurlijk linnen. Vocht absorberend en ademend.
  • Egyptisch katoen-satijn: Gemaakt van 100% Egyptische katoen. Soepel, zacht en super sterk.

Hoeslakens in allerlei kleuren

Onze hoeslakens zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, waaronder wit, zwart, antraciet, groen, blauw en taupe en roze. Je kunt deze daarom altijd perfect matchen met het interieur van jouw slaapkamer.

Een hoeslaken kopen bij Morgana

Bekijk de collectie aan hoeslakens, ondere van Kayori, online of kom ze bewonderen in jouw Morgana winkel. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar!