Menu

Hoeslaken

Een hoeslaken draagt bij aan het comfort, de stijl en natuurlijk de hygiëne van je bed. Wat past bij jou? Koel en glad Perkal-katoen, zacht Jersey, luxe Egyptisch katoen-satijn of luchtig linnen? Voor matras of topper? Met één split of zelfs twee? Het kan allemaal en ook nog in diverse trendkleuren.

Filteren

Op zoek naar een matras hoeslaken, topper hoeslaken of dubbele splittopper hoeslaken?
We adviseren om altijd gebruik te maken van een molton en hoeslaken om je matras of topper te beschermen tegen transpiratie, vlekken en slijtage.

Het model hoeslaken

Matras Hoeslakens
Deze zijn geschikt voor matrassen met hoekhoogte tot 40 cm

Split matras hoeslakens
Heb je elektrisch verstelbaar bed met twee lossen matrassen, maar wil je graag één hoeslaken? Kies dan voor een HSL split matras hoeslaken. Met een extra verstevigde split van 90 cm aan het hoofdeinde en een korte split aan het voeteneinde. Zo kunnen de twee lighelften toch apart van elkaar bewegen.

Topper/topmatras hoeslakens
Geschikt voor toppers/topmatrassen met een hoekhoogte tot 12 cm. Zonder split.

Splittopper hoeslaken
Deze hoeslakens hebben aan het hoofdeinde een extra verstevigde split van maar liefst van 90 cm. Geschikt voor toppers/topmatrassen met een hoekhoogte tot 12 cm.

Dubbele splittopper hoeslaken
Het hoeslaken is aan het hoofd-en voeteneinde voorzien van een (extra verstevigde) dubbele split van maar liefst 90 centimeter, waardoor het matras steeds een mooi geheel vormt, zelfs als de twee matrashelften afzonderlijk in hoogte zijn versteld. Geschikt voor toppers/topmatrassen met een hoekhoogte tot 12 cm.

Het juiste materiaal hoeslaken
- Perkal-katoen: Extra glad katoen, vocht absorberend en ademend. Heerlijk koel in de zomer.
- Jersey stretch: Heerlijk zacht en elastisch. Perfect voor een strak opgemaakt bed.
- Linnen: Gemaakt van 100% natuurlijk linnen. Vocht absorberend en ademend.
- Egyptisch katoen-satijn: Gemaakt van 100% Egyptische katoen. Soepel, zacht en super sterk.

Een hoeslaken kopen bij Morgana
Bekijk de collectie aan hoeslakens online of kom ze bewonderen in de jouw Morgana winkel. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar!