Dekbedovertrekken

Je dekbedovertrek in dezelfde stijl als je ledikant of boxspring? Of wil je je slaapkamer een nieuwe styling geven door middel van een trendy dekbedovertrek? Morgana heeft een enorme collectie, waarbij ieder dekbedovertrek voldoet aan strenge kwaliteits eisen.
 

Onze collectie opgedeeld in vijf huisstijlen:

 
Nairobi:
Een dekbedovertrek dat puur en natuurlijk is, van mooie zandkleuren tot helder olijfgroen. Een dekbedovertrek uit de stijl ''Nairobi'' maakt van jou slaapkamer een stukje rust en natuur.
 
New York:
Een dekbedovertrek met een strakke en eigentijdse uitstraling. Zwart, wit en alle grijstinten zijn hier terug te vinden. Een toegevoegde waarde voor een minamalistische design slaapkamer. Daarnaast bieden dekbedovertrekken uit de stijl ''new york'' ook leuke prints met skylines erop. deze dekbedovertrekken zorgen voor leuke en moderne looks in de slaapkamer.
 
Wenen:
Het weelderige, klassieke luxe van Wenen verwerkt in een grandioos dekbedovertrek. Sierlijke lijnen in klassieke tinten.
Dekbedovertrekken uit de stijl ''Wenen'' hebben warme zachte kleuren.
 
Casablanca:
Een dekbedovertrek uit de stijl "Casablanca" staat voor Oosters. Dekbedovertrekken uit deze stijl bestaat uit vrolijke/felle kleuren en geven een gezellige sfeer in de slaapkamer. Deze kleuren wisselen snel, zijn multicultureel en hebben warme diepe kleuren.
 
Brighton:
Een dekbedovertrek uit de stijl "Brighton" geeft een landelijk gevoel. De kleuren bestaan uit pasteltinten, roze, licht-blauw en wit. Dekbedovertrekken uit de stijl "Brighton" geven een landelijke, gezellige en Bourgondische sfeer. De patronen zijn fijn met veel bloemen en sierlijke vormen.
 
Morgana heeft een enorme keuze. Kom snel naar een van onze winkels, laat je inspireren in onze sfeer wereld of ga direct op onze site naar de vestiging van je keuze.
Nieuwsbrief