Menu

Handmatig verstelbare lattenbodem

Bij Morgana vind je een kwalitatief aanbod van handmatig verstelbare lattenbodems. Ze bieden je lichaam de aangepaste ondersteuning waar nodig. Terwijl de meeste beddenwinkels lattenbodems verkopen die verstelbaar zijn ter hoogte van het hoofd- en het voeteneinde, vind je bij ons ook verstelbare lattenbodems met een afzonderlijk regelbare hoofdsteun en knieknik, zodat jouw persoonlijk comfort nog optimaler geregeld kan worden.

Filteren

Lattenbodems die handmatig verstelbaar zijn

Onze Morgana Ergo Variant B4100 en B6100 lattenbodems zijn voorzien van een scharnier ter hoogte van de schouders. Van daaruit kun je handmatig zowel het hoofd- als het voeteneinde verhogen tot de gewenste hoogte. Op die manier heb je een verstelbare lattenbodem met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Ideaal voor gezonde mensen die er (nog) geen probleem mee hebben om zelf hun lattenbodem te verstellen, maar toch wat meer comfort zoeken in bed. Geniet met onze handmatig verstelbare lattenbodems van meer comfort als je bijvoorbeeld rechtop wil lezen, televisie wil kijken, een ontbijt op bed wil nemen of ontspanning zoekt door de benen iets hoger te leggen.

Hoe kiezen tussen de verschillende lattenbodems?

 • Handmatig of elektrisch verstelbaar? Zoek je het comfort van een verstelbare lattenbodem voor een goede prijs? Dan zal je met een handmatig verstelbare lattenbodem al heel tevreden zijn. Heb je last van medische problemen en heb je de kracht niet om zelf jouw bed te verhogen of te verlagen, dan adviseren we je om de aankoop van een elektrisch verstelbare lattenbodem te overwegen.
 • Welke zones moeten voor jou verstelbaar zijn? Wil je rechtop kunnen zitten om te lezen of televisie te kijken? Of moet je permanent hoger liggen wegens reflux? Heb je een slechte doorbloeding, spataders of last van rusteloze benen? Heb je vaak last van nekklachten of moeten je knieën lichtjes of meer gebogen kunnen rusten? Al deze factoren zijn bepalend bij de keuze van het aantal zones dat geregeld moet kunnen worden.
 • Persoonlijke profilering: Heb je last van rugpijn of ben je gevoelig voor drukpunten? Dan adviseren we je om een verstelbare lattenbodem te kiezen waarin je persoonlijke profilering is ingewerkt. Via een gratis slaaptest ken je na slechts 8 minuten je persoonlijk SLAAP-DNA®, de basis om je slaapsysteem te configureren. Iedereen is ten slotte verschillend, dus waarom allemaal op hetzelfde bed slapen? Je SLAAP-DNA® kennen is geen luxe, het is een must.
 • Een bijpassend matras: Een aangename en comfortabele slaaphouding is enkel mogelijk als je verstelbare lattenbodem en je matras bij elkaar passen. Ook de keuze van jouw matras wordt bepaald door de gratis slaaptest, die 100% wetenschappelijk onderbouwd is. Op basis van het resultaat wordt de ideale stevigheid en comfortniveau van het matras bepaald dat past bij jouw persoonlijk slaapprofiel. Kies je voor een lattenbodem die verstelbaar is, wees gerust, al onze matrassen buigen moeiteloos mee met de verschillende instellingen van je beweegbare bedbodem.  
 • Een bijpassende ledikant: Al onze verstelbare lattenbodems passen in onze ledikanten. Of je nu houdt van strak en modern, of van rustiek hout of een prachtig gestoffeerd ledikant dat eruitziet als een boxspring, bij Morgana is alles mogelijk. Wist je trouwens dat je bijna al onze modellen helemaal naar smaak zelf kunt samenstellen? In ons aanbod heb je een ruime keuze aan materialen en kleuren en kun je kiezen uit verschillende bijpassende pootjes en nachtkastjes.

Lattenbodems in verschillende maten

Onze lattenbodems zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen:

 • Ergosleep®-lattenbodems
  Lengte: 200, 210, 220
  Breedte: 70, 75, 80, 90, 100, 120, 140

 • Morgana lattenbodems
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140

Ben je overtuigd van een verstelbare lattenbodem?

Onze slaapadviseurs helpen je met plezier om jouw ideale slaapoplossing te kiezen op basis van het ondersteuningsniveau dat je nodig hebt en jouw persoonlijk SLAAP-DNA®. Vervolgens kiezen jullie samen een matras en een ledikant volgens jouw smaak. Weet dat je bij ons ook terecht kunt voor bijpassende nachtkastjes, slaapkamerkasten en een ruim aanbod dekbedovertrekken van Kayori in zeer uiteenlopende kleuren.

Bezoek een slaapwinkel in je buurt en geniet er van een gratis slaaptest.