kasten

Morgana hecht veel waarde aan innovatie en reikt je de hand met aansprekende, richtinggevende stijlen en biedt je volop de ruimte hiermee te spelen. Hierbij kun jij rekenen op professioneel en persoonlijk advies. Zo ook met een (bij)passende kast. Geen enkele slaapkamer is dezelfde en bij het maken van keuzes voor de geschikte kast lopen wensen uiteen. Daarom biedt Morgana een breed assortiment slaapkamerkasten. Wens je een klassieke kast, een tijdloze kast of een moderne kast met oog voor detail? Wordt het een kledingkast, een  wandschuifkast, een inbouwkast of aanbouwkast? Morgana heeft het allemaal!
 

Vijf stijlen

 
Morgana biedt dus maatwerk. In onze winkels kunnen wij de gewenste kast gelijk voor jou intekenen met onze unieke kasten module. De uitkomst tonen wij op een groot scherm. Wil je het net anders? Wij veranderen het direct. Naast maatwerk biedt Morgana ook standaardkasten die bijpassend zijn bij uw nieuwe ledikant. Deze kasten zijn in verschillende breedtes en hoogtes leverbaar. Ook heeft Morgana kasten in verschillende stijlen. Wilt u een strakke moderne kast (stijl New York), een kast met een natuurlijke uitstraling (stijl Nairobi), een kast met een chique uitstraling ( stijl Wenen) of een kast met een landelijke uitstraling (stijl Brighton)? Morgana kan jou kast in elke stijl leveren die jij wenst!
 
Maak alvast een afspraak online, zodat je verzekerd bent van alle tijd en aandacht om met professioneel advies de ideale kast samen te stellen.
Nieuwsbrief