Menu

Retourneren - online

Om onze impact op het milieu te beperken houden we graag het aantal retouren zo laag mogelijk. Heb je een vraag over een product? Neem dan contact met ons. Is het ontvangen product toch niet naar wens? Retourneren van online bestellingen kan gratis binnen een termijn van 14 dagen. Je mag een artikel uit de verpakking halen, passen en beoordelen. Bewaar in de tussentijd, indien redelijkerwijs mogelijk, de oorspronkelijke verpakking en doos waar de bestelling in is geleverd.

  • Kussens, dekbedden en bedtextiel kunnen ongebruikt en ongewassen geretourneerd worden. 

Zorg er ten alle tijde voor dat de producten in goede staat bij ons arriveren. Producten die beschadigd zijn of gebruikssporen bevatten kunnen wij weigeren of de waardevermindering in rekening brengen. Neem de algemene voorwaarden door voor een uitgebreide toelichting. 

Meld je retourzending aan
Meld de retourzending binnen 14 dagen na ontvangst bij ons aan via [email protected].

Zorg dat de volgende informatie in de mail staat:
- De naam waarop het product besteld is;
- Het ordernummer;
- Het rekeningnummer waarop de order is besteld;
- Welke artikelen teruggestuurd zullen worden;
- De reden van retour;
- Voeg eventueel foto's toe als het gaat om een defect product.

Pak de retourzending in
Doe de artikelen die teruggestuurd zullen worden in een stevige doos, bij voorkeur de doos waar de bestelling in is ontvangen. Zorg ervoor dat de terug te sturen artikelen, indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking worden teruggestuurd.

Geef het pakket af bij een pakket punt bij jou in de buurt
Na ontvangst van de retourmelding sturen we per mail een retourlabel toe waarmee het pakket kosteloos afgegeven kan worden bij het pakketpunt bij jou in de buurt. Op het retourlabel staat welke pakketdienst van toepassing is.

Retouradres
Morgana
Nijverheidsweg-Noord 11
3812 PK Amersfoort
Nederland

Terugstorten van het aankoopbedrag
Zodra de bestelling bij ons is aangekomen, zal deze worden gecontroleerd en binnen 3-5 werkdagen worden gecrediteerd. Stuurt u de gehele bestelling terug? Dan worden eventuele verzendkosten ook teruggestort op uw rekening.

Contact
Heb je nog vragen of wil je meer informatie over de retournering? Neem dan contact met ons op.