Menu

Boxspring

Bekijk onze ruime collectie boxsprings. Onze boxsprings zijn in verschillende maten in zowel vlak, elektrisch verstelbaar als deelbaar te verkrijgen. Je kunt bij Morgana kiezen uit een ruime selectie hoofdborden, voetborden, stoffen, poten en kleuren. Je kunt je hele bed helemaal naar eigen stijl samenstellen, bijna alles is mogelijk! Wat geeft de doorslag? Jouw smaak! Wij helpen je graag naar jouw best persoonlijke boxspring rekening houdend met jouw wensen, behoeftes en investering!

Filteren

Op zoek naar een boxspring?

Ben je op zoek naar een nieuwe boxspring? Bij Morgana vind je een ruime collectie aan boxsprings. Zo is er altijd een stijl die bij jou past. Ga je voor sfeervol Scandinavisch, stoer industrieel of strak en modern? De keuze is aan jou. Alle modellen boxsprings zijn verkrijgbaar met verschillende hoofdborden, stoffen, kleuren en poten.

Voordelen van een boxspring

Waarom kiezen voor een boxspring? Er zijn verschillende voordelen ten opzichte van een ledikant met bedframe. Een boxspring is één aankoop, je hoeft dus niet verschillende losse onderdelen uit te zoeken. Boxsprings staan bekend om hun comfort. Van binnen is alles geheel zelf samen te stellen. Het is bijvoorbeeld aanpasbaar op jouw SLAAP-DNA ®. Omdat het geheel gestoffeerd heeft een boxspring vaak een luxe uitstraling.

Verschillende opties voor boxsprings

Bij Morgana kun je jouw boxspring volledig naar wens samenstellen. Kies eerst de gewenste afmetingen van jouw bed. Een populaire afmeting is 180 x 200 cm. Maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een twijfelaar van 140 x 200 cm. Daarnaast is er keuze uit vele stofstructuren en -kleuren. Creëer jouw eigen persoonlijke stijl. Een bed moet naast lekker liggen, natuurlijk ook passen in het interieur van jouw slaapkamer.

Een boxspring kopen bij Morgana

Bekijk de collectie aan boxsprings online of in de winkel. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om jouw best persoonlijke slaapoplossing te vinden. Dit kan een boxspring zijn, maar ook een andere complete slaapoplossing gebaseerd op jouw SLAAP-DNA®.

Tijdens de 8 minuten durende slaaptest vormt het bed zich volledig naar jouw lichaam. Daarbij brengt het de drukpunten in kaart. Zo zien we welke slaapoplossing het beste bij jou past. Kom langs in één van onze winkels en ervaar wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.