Lattenbodem

Slaap-DNA test in lattenbodem verwerkt

 
Goed en gezond slapen op een lattenbodem begint bij Morgana met onze unieke en objectieve slaaptest. Nadat uw lichaamsprofiel is opgemeten, geven wij u een volledige analyse van uw slaaphouding en de daarbij behorende drukpunten. Hierna vertalen we deze analyse op transparante wijze met u door naar een unieke, voor u lichaam geproduceerde lattenbodem en matras. Want alleen als we de juiste lattenbodem (uniek afgesteld op uw persoonlijke lichaamsdrukpunten) combineren met het juiste matras, ervaart u een gezonde nachtrust en wordt u elke ochtend volledig uitgerust wakker.
 

Investering in goed en gezond slapen

 
Morgana biedt een ruime collectie lattenbodems in verschillende prijsklasses aan. Zo kunt u uw lattenbodem in zowel een vlakke als een electrisch verstelbare uitvoering krijgen. Lattenbodems bij Morgana kunnen door middel van de Slaap-DNA meting persoonlijk naar uw lichaamsprofiel ingesteld worden. Zo geeft uw lattenbodem met bijbehorend matras altijd de juiste ondersteuning en het juiste comfort.
 
Kijk snel bij het assortiment naar onze collectie lattenbodems of maak een afspraak voor een slaaptest bij een van onze winkels.
Nieuwsbrief