Menu

Dekbedden

Een dekbed wat goed bij jou en jouw bed past, draagt bij aan een goede en gezonde nachtrust. Een dekbed moet niet te warm of te koud zijn. Wanneer een dekbed niet past bij jouw slaapsysteem kan het de optimale werking van je matras of hoofdkussen tegengaan, omdat het bijvoorbeeld teveel warmte vasthoudt. 

Filteren

Op zoek naar een nieuw dekbed

Het juiste dekbed draagt bij aan een gezond slaapklimaat. Een gezond slaapklimaat hangt natuurlijk ook af van het seizoen. Dekbedden bij Morgana zijn opgedeeld in vier warmteklasses, elk geschikt voor een seizoen, bijvoorbeeld voor de zomer. Je kunt ook kiezen voor een 4-seizoenen dekbed die je het hele jaar door kunt gebruiken. Een dekbed dat past bij jouw comfortwensen en slaapsysteem helpt je om goed en gezond te slapen.

Verschillende afmetingen en vullingen

Bij Morgana hebben we een ruime collectie aan dekbedden van verschillende afmetingen en materialen. Veel voorkomende afmetingen zijn 240x200cm en 140x200cm, maar andere maten zijn ook mogelijk.

We hebben dekbedden met verschillende vullingen. Ga je bijvoorbeeld voor een synthetische vulling of natuurlijk ganzendons? Elke vulling heeft zijn eigen kenmerken.

Bijna alle dekbedden bij Morgana zijn antibacterieel en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Daarnaast kun je de dekbedden gemakkelijk zelf wassen.

Welk dekbed past bij jou?

Jouw meest ideale dekbed moet voldoen aan je persoonlijke comforteisen, maar ook bij jouw complete bed. Het kan zijn dat bij het slapen op een nieuwe bedbodem de druk op de bloedbanen verminderd. Dit verbetert de bloedsomloop en zou betekenen dat jouw oude dekbed te warm is. Lees in deze blog meer over jouw persoonlijke dekbed.

Een nieuw dekbed kopen bij Morgana

Op zoek naar een nieuw dekbed? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden bij Morgana. Zo kun je kiezen voor een partnerdekbed waarbij je één dekbed hebt met twee verschillende vullingen. Altijd last van koude voeten? Dan vullen we het gedeelte bij de voeten gewoon extra bij! Bekijk bovenstaande collectie aan dekbedden alvast online en kom langs in één van onze winkels om je te laten adviseren!