Menu

Onderhoud en advies


Op deze pagina vind je informatie en advies voor de specificaties en het onderhoud van verschillende Morgana producten. Worden je vragen niet beantwoord door de onderstaande documenten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, mail of chat. We staan altijd klaar om te helpen zodat je ’s nachts niet wakker hoeft te liggen!

Onderhoud houten ledikant

Morgana.nl

Heb je bij ons een houten ledikant gekocht? Om zo lang mogelijk van je houten ledikant te kunnen genieten, is het belangrijk deze goed te onderhouden. Klik hier voor onderhoudsadvies.

TV-lift specificaties

Morgana.nl

Heb je voetenbord met ingebouwde TV-lift gekocht? Dan moet je met enkele specificaties rekening houden. Alles wat belangrijk is om te weten over onze TV-lift vind je hier.

Onderhoud boxspring

Morgana.nl

Onze boxsprings zijn vakkundig gebouwd met hoogwaardige materialen die het verdienen om onderhouden te worden. We hebben hier wat tips voor het onderhoud van onze boxsprings op een rijtje voor je gezet.

Voordelen verstelbaar bed

Morgana.nl

Lees je graag in bed of geniet je in het weekend graag van een ontbijt op bed? Heb je behoefte aan extra ondersteuning bij je benen of lig je graag wat hoger. Lees hier alle voordelen van een verstelbare slaapoplossing.