Menu

Ledikanten

Wil je strak en modern, rustiek hout of een prachtig gestoffeerd ledikant of bedomranding met de look & feel van een boxspring? Bij Morgana kan het allemaal. De meeste modellen kun je zelfs helemaal naar smaak samenstellen in diverse materiaaltypen en -kleuren, met andere poten en met bijpassende nachtkastjes.

Filteren

Op zoek naar een nieuw ledikant of bedomranding?

Ben je op zoek naar een nieuw ledikant of bedframe? Bij Morgana vind je een ruime collectie aan ledikanten en bedframes. Zo is er altijd een stijl die bij jou past. Ga je voor sfeervol Scandinavisch, stoer industrieel of strak en modern? De keuze is aan jou. Daarnaast maken we onderscheid in houten ledikanten én gestoffeerde ledikanten. Gestoffeerde ledikanten hebben vaak de look van een luxe boxspring. Houten bedframes zijn tijdloos en geven jouw slaapkamer een natuurlijke uitstraling.

Voordelen van een ledikant

Waarom kiezen voor een ledikant? Een ledikant of bedframe heeft verschillende voordelen ten opzichte van een boxspring. Zo is een ledikant vaak in verhouding voordeliger dan een boxspring. Houd er wel rekening mee dat je met een ledikant alleen nog niet klaar bent. Om tot een complete slaapoplossing te komen heb je uiteraard ook een lattenbodem (ook manueel en elektrisch verstelbaar) en matras nodig.

Een ander voordeel van ledikanten is dat ze over het algemeen makkelijker te reinigen. Vooral houten bedframes zijn gemakkelijk te onderhouden omdat je er alleen een vochtig doekje overheen haalt. Nog een reden om voor een ledikant of bedframe te kiezen, is het feit dat ze ruimtelijker ogen dan een boxspring. Boxsprings zijn toch vaak wat massiever.

Verschillende opties voor ledikanten en bedframes

Bij Morgana kun je jouw ledikant volledig naar wens samenstellen. Kies eerst de gewenste afmetingen van jouw bed. Een populaire afmeting is 180 x 200 cm, maar je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een twijfelaar van 140 x 200 cm.

Daarnaast is er keuze uit vele stofstructuren en -kleuren. Creëer jouw eigen persoonlijke stijl. Een bed moet naast lekker liggen, natuurlijk ook passen in het interieur van jouw slaapkamer.

Een ledikant kopen bij Morgana

Bekijk de collectie aan ledikanten online of in de winkel. Onze slaapadviseurs staan voor je klaar om jouw best persoonlijke slaapoplossing te vinden. Dit kan een losse ledikant of bedframe, maar ook een complete slaapoplossing gebaseerd op jouw SLAAP-DNA®.

Tijdens de 8 minuten durende slaaptest vormt het bed zich volledig naar jouw lichaam. Daarbij brengt het de drukpunten in kaart. Zo zien we welke slaapoplossing het beste bij jou past. Kom langs in één van onze winkels en ervaar wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.