Menu

Voordelen Morgana

Objectief advies

365 dagen slaapgarantie

Wij staan achter ons advies dat onder meer door de slaaptest tot stand komt en achter de producten die we aan de hand van dit advies leveren. Uiteraard snappen we dat je niet wakker wilt liggen van de aanschaf van een nieuw bed. Mocht je na aanschaf toch niet tevreden zijn over je aankoop, dan bieden wij 365 dagen lang slaapgarantie. Slaap jij goed? Dan doen wij dat ook.

Morgana slaapgarantie

Beste getest 

Wie beter dan onze eigen klanten kunnen onze producten testen en beoordelen. Iedere klant heeft namelijk zijn eigen ervaring met zijn of haar unieke slaapoplossing. Benieuwd naar de ervaringen van onze klanten? Lees hier alle klantervaringen.

Een vertrouwd adres

Laagste prijsgarantie

We zijn transparant in advies, maar ook zeker in prijs. In je zoektocht naar een nieuw bed zullen we altijd rekening houden met jouw budget en bieden we jou de slaapoplossing op maat die het beste bij jouw SLAAP-DNA® én portemonnee past.

Een vertrouwd adres

Gratis slaaptest

Hoe weet jij welk bed voor jou het meest geschikt is? Om hier achter te komen hebben wij de gratis slaaptest. Tijdens de test van 8 minuten, voegt het testbed zich real time naar jouw lichaamscontouren en wordt het patroon van je drukpunten in kaart gebracht. Aan de hand van de gemeten resultaten in combinatie met je persoonlijke voorkeuren én het beschikbare budget stellen wij met jou het bed samen dat het beste bij je past. Klik hier om een afspraak te maken voor de gratis slaaptest.

Een vertrouwd adres

Gratis check-up service

Hoe weet je of jouw bed jou nog steeds de best mogelijke nachtrust geeft? Bij ons kun je een gratis (!) check-up service krijgen om dit voor jou te controleren. Een slaapspecialist komt dan bij jou thuis om je bed te checken. Het is mogelijk dat je bed nog voldoet of dat er slechts één onderdeel niet meer optimaal functioneert. Ook dan krijg je een eerlijk advies over hoe je jouw nachtrust zou kunnen verbeteren.

Een vertrouwd adres

Gratis bezorging & montage

Een bed naar huis vervoeren, naar de slaapkamer tillen en ook nog in elkaar zetten zonder kleerscheuren en schade is bijna een onmogelijke opgave. Dit laten ook wij graag aan professionals over. Onze monteurs zijn ervaren in hun vak en zorgen ervoor dat je slaapkamer compleet en netjes weer achtergelaten wordt.

 

 

Slaaptest plannen