Menu
Het verhaal

Het verhaal van Morgana

Welkom bij Morgana! Bij Morgana willen we je graag leren kennen. Sterker nog, zonder dat we je kennen, kunnen we je ook geen bed adviseren. Samen met onze klanten willen we komen tot de best persoonlijke slaapoplossing. En dit op een effectieve en transparante manier, door bijvoorbeeld gebruik te maken van een objectieve slaaptest. Tijdens de 8 minuten durende test ervaar je direct wat een bed, ingesteld op jouw lichaamsprofiel, voor jou kan betekenen. En dat alles met 365 dagen slaapgarantie.

Historie

Morgana is opgericht in 1986 door vijf familiebedrijven met gezamenlijk honderden jaren ervaring in de beddenbranche. Zij zagen de opkomst van verschillende grote bedrijven, die het echte persoonlijke slaapadvies en de belangen van de klant uit het oog verloren. Daarom vonden zij het belangrijk om samen een toekomst voor de opgebouwde kennis en kunde en de persoonlijke manier van werken veilig te stellen. De naam Morgana werd gekozen vanuit het oud Welsh, wat betekent: the Great Brightness. De energie die een nacht goed en gezond slapen zou moeten opleveren.

Al snel sloten zich door heel Nederland familiebedrijven aan die dezelfde visie deelden; mensen bewust maken van het verschil dat een goede en gezonde nachtrust kan maken in de kwaliteit van leven. Veel van deze familie bedrijven zijn tot op de dag van vandaag aangesloten bij Morgana en dragen een koninklijk predicaat, omdat ze meer dan 100 jaar ervaring hebben.

De gezamenlijke kennis is sinds 2008 uitgebreid door middel van een driehoeksverhouding met onderzoeksinstellingen en onze productiepartner Ergosleep. Zo blijven we in staat steeds persoonlijkere en innovatievere producten te ontwikkelen, die ook internationaal onderscheidend zijn.

Om deze producten op een transparant en effectieve manier aan te bieden is de slaaptest ontwikkeld. De slaaptest, samen met een innovatief winkelconcept (winnaar van de ING retail jaarprijs) en goed getrainde adviseurs zorgt ervoor dat we jou kunnen begeleiden naar de beste persoonlijke slaapoplossing. Ondertussen zijn we 567.000 slaaptesten verder, hebben we veel blije klanten die heerlijk slapen en dragen we nog steeds dezelfde visie uit als bij onze start in 1986.

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

Ervaar in 8 minuten tijd wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou
kunnen betekenen. Je bent altijd welkom in een van onze Morgana winkels.

Voor de aankoop van een nieuw bed is het essentieel om
een slaaptest te doen. Dat kan alleen bij een Morgana winkel.

Maak ook een afspraak

Wat maakt Morgana bijzonder?

Bij Morgana willen we je graag leren kennen. Sterker nog, zonder dat we je kennen, kunnen we je ook geen bed adviseren. Samen met onze klanten willen we komen tot de best persoonlijke slaapoplossing. En dit op een effectieve en transparante manier, door bijvoorbeeld gebruik te maken van een objectieve slaaptest. Tijdens de 8 minuten durende test ervaar je direct wat een bed, ingesteld op jouw lichaamsprofiel, voor jou kan betekenen. Ruim 567.000 mensen zijn je al voorgegaan. Daardoor hebben we een schat aan data, kennis en ervaring opgebouwd, waardoor we onze bedden steeds weer verder kunnen verbeteren. Dit zodat je steeds lekkerder en beter kunt slapen en de dag weer optimaal kan beginnen. Onze slaapadviseurs luisteren graag naar jouw wensen, waarna ze je door verschillende keuzemogelijkheden, op basis van de slaaptest, begeleiden naar een bed dat echt bij je past. En doordat we je alleen een bed adviseren als we je kennen, durven we je daar ook garanties op te geven die nergens anders worden aangeboden; 365 dagen en nachten mag je jouw bed lekker uitproberen en het verschil in nachtrust zelf ervaren. Lekker uitgerust wakker wordende, blije tevreden klanten: dat motiveert ons om elke dag weer voor u klaar te staan.

Kijk ook even bij onze reviews en testimonials om te lezen wat andere klanten tot dusverre hebben ervaren. Bestaande klanten zorgen voor veel van onze nieuwe klanten en daar zijn we trots op!