Menu
Slaaptest

Waarom de slaaptest?

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag.

Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Ieder lichaam is anders, daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Een bed gaat gemiddeld zo’n 10-15 jaar mee. Als je bedenkt dat iedereen gemiddeld 1/3 van zijn leven in bed ligt, dan is het van belang dat je een bed uitkiest dat bij jou past. Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Tip: boek van tevoren een slaaptest afspraak, zodat je altijd zeker weet dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft.

Met de acht minuten durende slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze slaapkaart kun je het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het bed aansluit bij jouw persoonlijke comfortwensen en natuurlijk de investering die je zou willen doen om de komende 10-15 jaar goed en gezond te slapen.

 

Boek de slaaptest

De voordelen van de Slaap-DNA test

De voordelen van de Slaap-DNA test
  • Gratis slaaptest
  • Een objectieve meting
  • Meer dan 500.000 slaaptesten aan data
  • 10 jaar goed en gezond slapen
  • De juiste ondersteuning
  • Uniek in Nederland

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

Ervaar in 8 minuten tijd wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou
kunnen betekenen. Je bent altijd welkom in een van onze Morgana winkels.

Voor de aankoop van een nieuw bed is het essentieel om
een slaaptest te doen. Dat kan alleen bij een Morgana winkel.

Maak ook een afspraak

8 Minuten meten is 10 jaar gezond slapen

8 Minuten meten is 10 jaar gezond slapen
Persoonlijke wensen bespreken

Een persoonlijke slaapoplossing

Iedereen is anders. Daarom is er ook niet één bed dat voor iedereen geschikt is. Ieder lichaam heeft een andere behoefte aan ondersteuning en comfort om volledig te kunnen ontspannen. Hoe weet jij welk bed je hiervoor nodig hebt?

Met de acht minuten durende slaaptest kun je nu jouw SLAAP-DNA® leren kennen. Een innovatief testbed past zich op jouw lichaam aan en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart. Met deze informatie kun je samen met een slaapadviseur het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen. Hoe werkt het?

Neem de tijd & boek een afspraak

Een goede nachtrust heeft grote invloed op je kwaliteit van leven, dus laat je goed informeren. Als je van tevoren een slaaptest afspraak boekt, weet je altijd zeker dat er een slaapadviseur alle tijd voor je heeft. Klik hier om je slaaptest te boeken, en wij zorgen dat er een lekker kopje koffie voor je klaar staat

Persoonlijke inventarisatie

Voordat je kunt ervaren hoe een bed aanvoelt dat volledig op jouw slaapprofiel is afgestemd houden we rekening met jouw persoonlijke wensen en behoefte. Zo is het bijvoorbeeld van belang om te weten welke slaaphouding je 's nachts aanneemt, maar ook factoren als transpiratie en allergieën kunnen van invloed zijn op je nachtrust.

De beleving

Tijdens de slaaptest wordt jouw SLAAP-DNA® gevormd; jouw persoonlijke Digitale Nachtrust Analyse. Terwijl je ligt ervaar je wat het belang van een goede en gezonde nachtrust is en hoe je dit bereikt. In de slaaptest worden er verschillende dingen gemeten en zal het bed zich naar jou lichaam gaan vormen. Je merkt dat er op bepaalde plekken ruimte ontstaat en op andere punten ondersteuning wordt toegevoegd. Aan het einde van de slaaptest vormt het bed zich terug naar een niet gepersonaliseerde slaapoplossing, dan ervaar je pas echt het verschil! Na 8 minuten biedt de slaapadviseur je graag een kop koffie aan.

Persoonlijk advies

Na de slaaptest ontvang je een slaapkaart met daarop jouw SLAAP-DNA®. Op de slaapkaart staat onder andere een advies over de hardheid van je matras, de hoogte van je kussen en brengt de drukpunten in kaart. Aan de hand van deze informatie kun je, samen met onze adviseurs, het bed samenstellen dat bij jou past. Tijdens je zoektocht zorgen we ervoor dat het bed aansluit bij jouw persoonlijke comfortwensen en natuurlijk de investering die je zou willen doen om de komende 10-15 jaar goed en gezond te slapen. Wanneer je bed volledig naar wens is gaat hij in bestelling en wordt hij gratis bij je thuis bezorgd en gemonteerd! De eerstvolgende 365 dagen kun je je bed uitproberen, want deze garantie krijg je er altijd bij.

Maak een afspraak voor een gratis slaaptest

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. De frisse lucht in, de zon op je gezicht. Je hebt er zin in vandaag! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag.

Een goede nachtrust is per persoon verschillend, net als je SLAAP-DNA®. Met een acht minuten durende slaaptest kun je ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou kunnen betekenen. Tijdens de slaaptest past het bed zich aan op jouw lichaam en brengt het patroon van jouw drukpunten in kaart, dit is jou SLAAP-DNA®. Met deze informatie kun je samen met de adviseur het bed samenstellen waarmee jij je dag optimaal kan beginnen.

Boek de slaaptest Slaaptest plannen