Menu

*Bij aankoop van een slaapsysteem. De actie is niet geldig i.c.m. andere acties. Je hebt de keuze uit €150,- korting op bedtextiel of een gratis Ergosleep®-Tracker t.w.v. €150,- waarmee je je slaappatroon in kaart kan brengen en verbeteren.

Ken je onze slaaptest al?


Met onze 8 minuten durende slaaptest kunnen we jouw SLAAP-DNA® in kaart brengen. Tijdens deze slaaptest past de bedbodem zich aan op basis van jouw lichaamsprofiel en ervaar je direct wat de juiste mate van ruimte en ondersteuning voor je kan betekenen. Na de slaaptest is het patroon van jouw drukpunten inzichtelijk gemaakt en op basis van dit SLAAP-DNA® kan één van onze slaapadviseurs samen met jou het slaapsysteem samenstellen, waarin jij de komende 10-15 jaar goed en gezond kunt slapen.



Boek nu een gratis slaaptest


Wat is jouw Slaap-DNA®?

In deze korte video kun je zien hoe we jouw SLAAP-DNA® bepalen. Wanneer jij bij ons een slaaptest hebt gedaan, kunnen we samen kijken welke slaapoplossing past bij jouw wensen en budget.

Geïnteresseerd? Reserveer meteen een plekje in onze agenda!


Voordelen van de slaaptest



  • De slaaptest is gratis
  • Duurt slechts 8 minuten
  • Vind de juiste ondersteuning voor je lichaam
  • Stel met de slaapadviseur jouw perfecte slaapoplossing samen
  • Ervaar wat goed en gezond slapen betekent

Boek hier

 

Wat is jouw Slaap-DNA®?


Na de slaaptest krijg je inzicht in jouw Digitale Nachtrust Analyse. Vanuit dit unieke SLAAP-DNA® kunnen onze slaapadviseurs je advies geven over de juiste bedbodem, de juiste hardheid van een matras en de juiste hoogte van een hoofdkussen. Jouw SLAAP-DNA® is de basis voor het samenstellen van jouw beste persoonlijke slaapoplossing.


Je best persoonlijke slaapoplossing


Wanneer we de basis van het slaapsysteem bepaalt hebben, kunnen we het slaapsysteem volledig gaan samenstellen op basis van jouw persoonlijke wensen. In onze winkels heb je ruime keuze om de stijl te creëren die hierop aansluiten. Heb je er daarnaast al over nagedacht wat je zou willen investeren in 10-15 jaar goed en gezond slapen? Onze slaapadviseurs zullen jouw wensen qua stijl en investering, naast ondersteuning en comfort, ook als uitgangspunt nemen. Wanneer het slaapsysteem helemaal aansluit op jouw wensen en in bestelling mag, wordt het gratis bij je thuis bezorgd en gemonteerd! Daarna heb je 365 dagen de tijd om het slaapsysteem uit te proberen, want deze garantie zit erbij.

 

Boek nu een gratis slaaptest

 

Bezoek één van onze winkels