Menu

 

Ken je onze slaaptest al?

Iedereen is anders. Daarom is er ook niet één slaapsysteem dat voor iedereen geschikt is. Ieder lichaam heeft een andere mate van ondersteuning en comfort nodig om volledig te kunnen ontspannen. Hoe weet jij welk slaapsysteem het beste bij jou past?

Met onze 8 minuten durende slaaptest kunnen we jouw SLAAP-DNA® in kaart brengen. Tijdens deze slaaptest past de bedbodem zich aan op basis van jouw lichaamsprofiel en ervaar je direct wat de juiste mate van ruimte en ondersteuning voor je kan betekenen. Na de slaaptest is het patroon van jouw drukpunten inzichtelijk gemaakt en op basis van dit SLAAP-DNA® kan één van onze slaapadviseurs samen met jou het slaapsysteem samenstellen, waarin jij de komende 10-15 jaar goed en gezond kunt slapen.

Boek de slaaptest

De voordelen van de Slaap-DNA test

De voordelen van de Slaap-DNA test
  • De slaaptest is gratis
  • Duurt slechts 8 minuten
  • Ervaar wat goed en gezond slapen betekent
  • Vind de juiste ondersteuning voor je lichaam
  • Stel met de slaapadviseur jouw perfecte slaapoplossing samen
  • Al meer dan 500.000 slaaptesten aan data

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

Ervaar in 8 minuten tijd wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou zou
kunnen betekenen. Je bent altijd welkom in een van onze Morgana winkels.

Voor de aankoop van een nieuw bed is het essentieel om
een slaaptest te doen. Dat kan alleen bij een Morgana winkel.

Maak ook een afspraak

8 Minuten meten is 10 jaar gezond slapen

8 Minuten meten is 10 jaar gezond slapen
Persoonlijke wensen bespreken

Wat ervaar je tijdens de slaaptest?

Tijdens onze slaaptest zal de bedbodem zich aanpassen aan jouw lichaamsprofiel en ervaar je wat de juiste slaaphouding voor je kan betekenen. Op bepaalde punten wordt er ruimte gemaakt en op andere punten wordt er juist ondersteuning toegevoegd, waardoor je ruggenwervel recht komt te liggen. Wanneer de bedbodem zich daarna weer terug vormt in originele stand, dan ervaar je pas echt het verschil!

Wat is jouw SLAAP-DNA®?

Na de slaaptest krijg je inzicht in jouw Digitale Nachtrust Analyse. Vanuit dit unieke SLAAP-DNA® kunnen onze slaapadviseurs je advies geven over de juiste bedbodem, de juiste hardheid van een matras en de juiste hoogte van een hoofdkussen. Jouw SLAAP-DNA® is de basis voor het samenstellen van jouw beste persoonlijke slaapoplossing.

Jouw best persoonlijke slaapoplossing

Wanneer we de basis van het slaapsysteem bepaalt hebben, kunnen we het slaapsysteem volledig gaan samenstellen op basis van jouw persoonlijke wensen. In onze winkels heb je ruime keuze om de stijl te creëren die hierop aansluiten. Heb je er daarnaast al over nagedacht wat je zou willen investeren in 10-15 jaar goed en gezond slapen? Onze slaapadviseurs zullen jouw wensen qua stijl en investering, naast ondersteuning en comfort, ook als uitgangspunt nemen. Wanneer het slaapsysteem helemaal aansluit op jouw wensen en in bestelling mag, wordt het gratis bij je thuis bezorgd en gemonteerd! Daarna heb je 365 dagen de tijd om het slaapsysteem uit te proberen, want deze garantie zit erbij.

Maak een afspraak voor een gratis slaaptest

Uitgerust en met nieuwe energie stap je uit bed. Je kunt je dag optimaal beginnen! Als je jouw lichaam de ontspanning geeft die het nodig heeft, dan ervaar je dit elke dag. Al meer dan 500.000 mensen gingen je voor. Wil jij ook ervaren wat goed en gezond slapen voor je kan betekenen? Doe de slaaptest! Onze winkels verwelkomen je graag en zorgen ervoor dat er een heerlijk vers kopje koffie of thee voor je klaar staat.

Boek de slaaptest Slaaptest plannen