Menu

Black Friday Bedden Acties

Black Friday Acties

Voordeel op bedden en boxsprings met Black Friday Slimme Deals

De Black Friday acties van 2022 zijn helaas voorbij. November 2023 zullen wij hier het Black Friday voordeel op Bedden, Boxsprings en toebehoren van 2023 delen.

Voor de meest recente acties & aanbiedingen kun je terecht op onze actiepagina.

Al ruim 35 jaar gaan we samen met onze klanten op zoek naar de best persoonlijke slaapoplossing. Een slaapoplossing afgestemd op hun eigen lichaamsprofiel, zodat ze kunnen genieten van een optimale nachtrust en zo het maximale uit hun dag kunnen halen. Wil je dit ook bereiken? Kom naar één van onze winkels.

Zoek jouw winkel 

Uitgerust wakker worden in een bed dat perfect bij je past?
Een goede nachtrust is enorm belangrijk om je fit en vitaal te voelen. Om goed te kunnen slapen, heb je een bed nodig dat is afgestemd op jouw lichaam en op de 4 belangrijkste componenten; de ondersteuning vanuit de bedbodem en het comfort van je matras, (topper), hoofdkussen en dekbed.

Door deze 4 componenten aan te passen aan jouw SLAAP-DNA® stellen we jouw best persoonlijke slaapoplossing samen. Met onze slaaptest brengen we in 8 minuten jouw SLAAP-DNA® in kaart en laten we je direct ervaren wat 10 jaar goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.

Maak een afspraak