Menu

Hoe ga je goed voorbereid voor een bed winkelen?

  • Geplaatst op: 5-8-2019
  • |
  • Deel dit bericht:

Weet jij wat je moet vragen als je een nieuw bed wilt kopen? Wees goed voorbereid voordat
je de winkel instapt. Hier een handige checklist!

1 - Hoe slaap je nu?
Voelt je matras te hard of juist te zacht? Heb je het vaak warm? Ligt je bed nog lekker of heb je klachten? Dit is nuttige informatie die onze specialisten mee kunnen nemen in jouw persoonlijke advies.

2 - Meten is weten
Is je matras zo’n 20 tot 30 centimeter langer dan je lichaamslengte? En wat voor soort
bodem heb je? Vind je deze bodem prettig of niet? Bij de aanschaf van een nieuw bed weet
je dan precies wat je wel of juist niet wilt.

3 - Wat is aan vervanging toe?
Het is niet altijd nodig om je complete bed te vervangen, daarom raden we je aan om gratis gebruik te maken van onze check-up service. Met deze service komt een slaapspecialist jouw bed controleren bij jou thuis. Zo kan hij een goed advies geven of je bed wel, niet of deels aan vervanging toe is.

4 - Neem de tijd of maak van tevoren een afspraak
Haastige spoed is bij het kopen van een bed al helemaal niet goed. Goed en gezond slapen kan grote invloed hebben op je kwaliteit van leven en is een belangrijke investering. Tip: maak een afspraak voor onze unieke slaaptest op www.morgana-slaaptest.nl.

Weet wat je wilt vragen voor het beste advies. Onze slaapspecialisten worden goed getraind op productkennis en in begeleidend adviseren. Ze vertellen je dan ook graag wat alle mogelijkheden zijn, wat het verschil is tussen een boxspring en een ledikant en wat uiteindelijk het beste bij jou past.