Menu

Meet jouw slaapkwaliteit met de Ergosleep®-tracker

  • Geplaatst op: 28-1-2021
  • |
  • Deel dit bericht:

Hoe was jouw nachtrust? Misschien heb je veel wakker gelegen, duurde het vrij lang voordat je in slaap viel of misschien kun je je wel helemaal niks meer herinneren vanaf het moment dat je je ogen dicht deed. Maar hoe weet je nou of je écht goed slaapt? Met de Ergosleep®-tracker meet je jouw slaapkwaliteit! 

Wat is de Ergosleep®-tracker? 

Morgana Ergosleep-tracker stappen

Het apparaatje bestaat uit een sensorband die je op het matras en onder het hoeslaken plaatst. Aan het uiteinde van de band zit een klein kastje waarmee je de Ergosleep®-tracker activeert. Je koppelt de slaapmonitor aan de Ergosleep®-App op jouw telefoon om om jouw nachtrust te meten en slaaprapporten in te kunnen zien. 

Wanneer je een nacht slaapt op de Ergosleep®-tracker word je de volgende ochtend wakker met interessante informatie over jouw nachtrust. De Ergosleep-tracker houdt slaapgegevens bij zoals jouw hartslag, ademhalingsfrequentie, draaibewegingen en slaapcyclus. Al deze data worden gevisualiseerd in de app in de vorm van een slaapscore en uitgebreid slaaprapport.

Hoe werkt de Ergosleep®-tracker? 

De Ergosleep-tracker is binnen no-time geïnstalleerd en klaar voor gebruik. Verwijder eerst de magnetische cover van het apparaat om deze vervolgens onder het hoeslaken te plaatsen. Zorg dat je de sensorband ter hoogte van je borstkast plaatst. Het hoeslaken kan nu weer terug over het bed. Plaats de magnetische cover weer terug op het apparaat. 

Download de Ergosleep-App op je telefoon en maak eenvoudig een account aan. Activeer de Ergosleep®-tracker door de magnetische cover om te draaien en klik, in de app, op ‘Start slapen’. Slaap lekker! 

Wanneer je ’s ochtends wakker wordt, laat je dit weten in de app door op ‘opstaan’ te klikken. Nu kun je jouw uitgebreide slaaprapport bekijken.

Morgana Ergosleep-tracker Slaaprapport

 

Wat vertelt de Ergosleep®-tracker over jouw nachtrust? 

De Ergosleep®-tracker geeft je een uitgebreid slaaprapport en vertelt je daarbij ook wat je kunt verbeteren om tot een hogere slaapscore te komen. Zo geeft hij bijvoorbeeld aan wat de beste tijden zijn om te gaan slapen en wat je kunt doen om sneller in slaap te vallen.

Met de Ergosleep-tracker krijg je grip op jouw nachtrust. Verbeter jouw kwaliteit van slapen! Goed en gezond slapen is essentieel wanneer je het maximale uit je dag wil halen. 

Wat is jouw slaapscore? Neem voor een Ergosleep®-tracker contact op met één van onze Morgana winkels.

Vind jouw winkel